​THY, Proje Eğitim Merkezi İle Geleceğe Yatırım Yaptı

Günümüzün çetin rekabet koşullarında teknolojinin değerini bilen Türk Hava Yolları, geleceğe yatırım amaçlı önemli bir adım attı. Gelecekte piyasa dengesi bakımından ne tür iş modellerinin sektöre hâkim olacağını ve daha şimdiden nasıl önlemler alınması gerektiğini kavrayan Türk Hava Yolları, bilgi sermayesine yatırımı tercih etti. Uluslararası İş Analizi Enstitüsü (İİBA®) ve Uluslararası Proje Yönetimi Enstitüsünden (PMI®) global akreditasyon almış Proje Eğitim Merkezi (PEM) ile sürdürülebilir büyüme yolunda adım atan THY, Türkiye’nin bu alandaki en önemli eğitim merkezi PEM – Proje Eğitim Merkezi ile el sıkıştı. PEM, TheBAsolutions markası ile vereceği Uluslararası İş Analizi, Kapsam & Gereksinim Yönetimi eğitimleri ile THY’nın sürdürülebilir büyüme yolunda bilgi sermayesine önemli bir yatırım ve katkı sağlayacak.


İş başarısının, proje başarısıyla ölçüldüğü günümüz iş dünyasında, projelerin seçiminden tutun da İş Analizi uygulamalarını ve tekniklerine kadar bilen, uygulayan ekiplere, global sertifikalı İş Analistlerine, üst yönetimin desteklediği Profesyonel Proje Yöneticilerine duyulan ihtiyaç her geçen gün artmakta. İşte bu noktadan hareket eden Türk Hava Yolları, sürdürülebilir büyüme yolunda, projelerinin başarısına önemli bir katkı sağlayacak ve 2 yıl sürecek “Uluslararası İş Analistliği ve Kapsam & Gereksinim Yönetimi” eğitimleri için çözüm ortağı olarak Türkiye’nin PMI ve IIBA den global akreditasyon almış eğitim sağlayıcısı Proje Eğitim Merkezi (TheBAsolutions) ile yola çıktı.

İş Analistliği Eğitimi’nin kapsama alanını, ‘Projelerde yürütülmesi gereken iş analizi faaliyetlerinin doğru planlanması, doğru yürütülmesi ve doğru yönetilmesi için ihtiyaç duyulan eğitim ve danışmanlık hizmetlerinin tamamı’ olarak özetleyen Proje Eğitim Merkezi kurucusu Cenk Üstünsöz; International Institute of Business Analysis (IIBA) ve Project Management Institute (PMI) tarafından dünyaca kabul gören İş Analistliği Eğitimi alan İş Analistlerinin müşteri ve paydaşlarının iş problemleri ya da iş fırsatları ile ilgili ihtiyaçlarını karşılayan çözümler sunmasının kaçınılmaz olduğuna vurgu yaparak, ‘Araştırmalara göre projelerin çoğunlukla başarısız olması gereksinimlerin doğru belirlenememesi ve doğru yönetilememesinden kaynaklanmaktadır. Bu noktada İş Analistlerinin çalışmaları projelerin kapsam yönetimindeki başarısına büyük oranda etki etmektedir. Türkiye’nin bu alandaki en önemli eğitim merkezi PEM – Proje Eğitim Merkezi’nin TheBAsolutions markası ile vereceği Uluslararası İş Analizi ve Kapsam & Gereksinim Yönetimi eğitimleri ile THY sürdürülebilir büyüme yolunda, bilgi sermayesine önemli bir yatırım yaparak, global marka olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir’ dedi.

KUTU KUTU

Proje Eğitim Merkezi (PEM)

Proje Eğitim Merkezi (PEM), Proje Yönetimi, Çevik Proje Yönetimi, İş Analizi, Yazılım Testi ve Kullanıcı Deneyimi Tasarımı konularında kendini daha nitelikli hale getirmek isteyen sektör profesyonelleri, kobiler ve teknoloji şirketleri için uluslararası standartlara uygun sertifikasyon eğitimleri düzenlemektedir.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)