​Işığın Cam İle Eşsiz Dansı

Tasarım dili, heykelimsi çizgisi ve en son koleksiyonları ile farklılaşan, tamamen el yapımı ürünleri ile dikkat çeken Bocci’nin yeni ürünleri, aydınlatma özelinde dünyanın en prestijli markalarını Türk tüketicisi ile buluşturan Mozaik 220V showroomunda yerini aldı. Camın eşsiz zerafetinin tasarımla eserleştiği koleksiyonda 9 farklı tasarım yer alıyor. Bocci’nin yeni ürünlerinden Bocci 14; buğulu görünümüyle, loş ışık sevenlere sadelik ve şıklık sunarken, Bocci 73; camın hareketli şeklinin içinde yatay olarak konumlandırılan led ışığı ile sofistike bir kazanım sağlarken yayılan ışık huzmeleri ile tatmin edici bir aydınlanma sağlıyor. Yeni ürünlerin en renklisi Bocci 28 ise; 68 farklı renk seçeneğiyle rengârenk bir atmosfer sunuyor.

Kanada merkezli çağdaş bir tasarım ve üretim evi olan Bocci, yüksek kalitede pratik ve çarpıcı ürünleriyle dikkat çekiyor. Tasarım dili, heykelimsi çizgisi ve en son koleksiyonları ile farklılaşan, bir çok alanda ödüllü tasarımlara sahip Bocci, tamamen el yapımı benzersiz ürünleri ile dünya çapında haklı bir üne sahip. Bocci’nin en yeni ürünleri, aydınlatma özelinde dünyanın en prestijli markalarını Türk tüketicisi ile buluşturan Mozaik 220V showroomunda beğeniye sunuldu. Bocci 14, Bocci 73 ve Bocci 28 en iddialı ürünler arasında yer alıyor.

Buğulu görünümün sade ve şık duruşu: Bocci 14

Bocci 14, camın tüm zarafetini yansıtan buğulu görünümüyle aydınlatmada sadeliği ve şıklığı bir arada sunuyor. Düşük voltajlı zenon ışık ya da led ampul ile kullanılan Bocci 14, kusursuz atmosferde loş ortamlar yaratmak için tasarlanmış özel bir ürün. Bocci 14’ün kendine has ince ve narin askı şekilli avizeleri ise çoklu kullanımlarda mekanlara mükemmel bir görsellik kazandırıyor. Aynı zamanda ıslak mekanların aydınlatılması için de rahatlıkla kullanılabilen Bocci 14, küre şeklin hissettirdiği derinlik ve sonsuzluk hissini mekanlara taşıyor.

Tekrarı olmayan parçalarla çok özel: Bocci 73

Sıvı camın seramik kumaş üzerinde şekillendirilerek eşsiz formuna kavuştuğu Bocci 73, sizlere alışılmışın dışında bir aydınlatma deneyimi vaat ediyor. Camın hareketli şeklinin içinde yatay olarak konumlandırılan led ışık, görsel olarak sofistike bir kazanım sağlarken yayılan ışık huzmeleri tatmin edici bir aydınlanma sağlıyor. Şekillendirilme sürecinden gelen dışavurumu ve serbest tarzı sayesinde Bocci 73, her bir parçasında özel ve birbirinden farklı olmayı başarıyor. Bocci 73, gruplandırılmış kullanımlarda ise eşsiz formu sayesinde tavanda adeta bulut şeklini alarak aydınlatmayı görsel bir şölene döndürüyor.

Rengarenk bir atmosfer: Bocci 28

Ateşin ve havanın yenilikçi üretim anlayışıyla birleşmesiyle üretilen Bocci 28, çift katmanlı yapısında mat lamba küresini ve onu çevreleyen şeffaf cam tasarımı ikame ediyor. Bocci 28, sahip olduğu 68 farklı renk seçeneğiyle rengârenk bir atmosfer yaratırken, modüler 3 farklı kablo yapısı sayesinde kullanım özgürlüğü sunuyor. Aynı zamanda duvara da sabitlenebilen Bocci 28, renklerin enerjisini ışığın dansını mekanlarınızla buluşturuyor.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)