​İş Dünyasında ‘Değişimin Yeni Paradigmaları’

8-9 Ekim’de tartışılıyor

Yeşil İş 2015: Sürdürülebilir İş Zirvesi sürdürülebilir büyüme için tüm paydaşları bu yıl da buluşturuyor!

Türkiye’nin en güçlü sürdürülebilir iş platformu olan Yeşil İş, farklı konu ve kulvarlar ile ‘değişimin yeni paradigmaları’nın tartışılacağı ‘Sürdürülebilir İş Zirvesi’ olarak, 8-9 Ekim’de sürdürülebilir iş liderlerini bu yıl da İstanbul’da buluşturmaya hazırlanıyor.

Huffington Post’un Etki ve İnovasyon Bölümü Baş Editörü Jo Confino’nun bu yıl da moderatörlüğünü üstleneceği Yeşil İş 2015: Sürdürülebilir İş Zirvesi; Kurumsal Sürdürülebilirlik ve Performans Kriterleri, Şeffaf Paydaş Diyalogları, Endüstri 4.0, Döngüsel Ekonomi, Kadının Güçlendirilmesi ve Dijital Dönüşüm gibi sürdürülebilir iş dünyasının önemli konularını tartışıyor.

Sürdürülebilirlik Akademisi tarafından bu yıl 7.’si gerçekleştirilecek olan Yeşil İş 2015: Sürdürülebilir İş Zirvesi, 8-9 Ekim tarihlerinde Park Bosphorus Hotel İstanbul’da katılımcılarla buluşuyor. Türkiye’nin en güçlü sürdürülebilir iş platformu olan Yeşil İş; sürdürülebilirlik lideri Jo Confino’nun moderatörlüğünde iş dünyasında değişimin yeni paradigmalarını tartışmaya açıyor.

Zirve, bu yıl Kurumsal Sürdürülebilirlik Performans Kriterleri, Döngüsel Ekonomi, İnovasyon, Teknoloji, Dijital Dönüşüm, Enerji ve Enerji Yönetim Sistemleri, KOBİ’lerde Dönüşüm, Sürdürülebilir Ürünler ve Geleceğin Malzemeleri, Sürdürülebilir Belediyeler, Yeşil Tesisler, Hastaneler, Oteller ve Konutlar, Sosyal Etki, Karbon ve Su Yönetimi ana başlıklarındaki konularla gerek ana kulvar oturumlarında gerekse paralel kulvarlardaki interaktif oturumlar ile tüm paydaşlar ile buluşturmaya hazırlanıyor. Zirve, 50’ye yakın oturum, Bakanlıklar uzmanlarından, uluslararası üst düzey katılımcılar ve konunun liderlerinden oluşan 100’den fazla konuşmacıyla gerçekleşecek.

Yine Bir İlk: Sürdürülebilir Gıda Konferansı Zirve’nin çatısı altında!

Gıda sektörünün tüm paydaşlarının buluşacağı Sürdürülebilir Gıda Konferansı 2015, sürdürülebilir dönüşümü sağlamak için bir araya gelecek ve ilham veren fikirler ortaya koyacak. Sürdürülebilir gıda tedariki ve tüketimi için; tüketici davranışlarından şeffaf tedarik zincirine, ambalajlamadan gıda atığına, çevresel etkilerden sürdürülebilir tarıma, sürdürülebilir perakende zincirlerinden ekosistemin korunmasına kadar pek çok konunun paylaşılacağı Sürdürülebilir Gıda Konferansı, sürdürülebilir gıda için sektörü bir araya getirecek.

“Sürdürülebilir İş Ödülleri” ve “Sürdürülebilir İş Liderleri Ödülü” bu yıl da Zirve’de Sahiplerini Buluyor!

Sürdürülebilir iş modelleri ile önemli başarılara ulaşmış kurumlar ile sosyal, ekonomik ve çevre konularındaki tehditlere karşı ciddi adımlar atan liderleri kutlamak ve onurlandırmak değil aynı zamanda; sürdürülebilir gelecek için, lider kurum ve kişileri vurgulamak, başarılarının ayrıntılarını geniş kitleler ile paylaşmak, yapılmış olan sürdürülebilirlik çalışmaları ile model oluşturarak değişimi teşvik etmek için Sürdürülebilirlik Akademisi tarafından Türkiye’de ilk kez düzenlenen “Sürdürülebilir İş Ödülleri” ve “Sürdürülebilir İş Liderleri Ödülü” Yeşil İş 2015: Sürdürülebilir İş Zirvesi sırasında sahiplerini bulacak.

T.C. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, T.C. Kalkınma Bakanlığı iş birliğinde ve Schneider Electric'in stratejik çözüm ortaklığında gerçekleşecek Yeşil İş 2015: Sürdürülebilir İş Zirvesi'nin ana çözüm ortaklığını BASF, iletişim çözüm ortaklığını ise Vodafone üstleniyor. Sürdürülebilir İş Zirvesi çatısı altında ilki gerçekleşecek Sürdürülebilir Gıda Konferansı’nın stratejik çözüm otaklığı BASF tarafından üstlenirken, diğer çözüm ortakları Ülker, Unilever ve Sunar Grup olacak. Zirve, Borsa İstanbul, İSO, TKYD, İMSAD, TUREB, AYD, SKD, TAYSAD, PAGEV gibi Türkiye'nin önemli kurum, dernek ve vakıflarının yanı sıra IETA, CDP, UNDP gibi uluslararası kuruluşların desteği ile gerçekleşecek.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)