“FG Wilson Türkiye” Sağlıyor

FG Wilson Türkiye, yatırımlarla gelişen Afrika ülkelerinin ihtiyacı olan enerjiyi sağlamak üzere Afrika pazarına hızlı girdi. “FG Wilson Türkiye”, Doğu ve Güney Afrika bölgelerinde özellikle petrol ve gaz sektörü, telekom ve şehir alt yapısı yatırımları, imalat ve endüstrinin gelişimine paralel oluşan ve devlet şebekelerinin karşılamakta yetersiz kaldığı enerji ihtiyacını, kesintisiz enerji sağlayan jeneratör sistemleriyle FG Wilson Türkiye destekliyor.


Nijerya, Uganda, Kenya, Tanzanya, Gana ve özellikle Güney Afrika’da devlet şebekesi yetersizliklerinden kaynaklanan elektrik kesintileri ve elektrik krizinin çözümü, FG Wilson Türkiye’den geldi.

Afrika’da Jeneratör Pazarı Yıllık Yüzde %10 Büyüyor

Doğu ve Güney Afrika bölgelerinde jeneratör pazarının büyüme oranları yıllık yaklaşık %10’lar seviyesinde ilerliyor.

FG Wilson Türkiye ve Bölge CEO’su Köksal ER “FG Wilson Türkiye olarak son dönemde bu bölgeye yoğun sevkiyat gerçekleştiriyoruz. Küresel standartlarından taviz vermeyen, 1966’dan beri Avrupa’nın en büyüğü, dünyanın en önde gelen jeneratör sistemleri markası olarak en üst düzey kalitede ürün ve hizmet sunduğumuz için Doğu ve Güney Afrika pazarının da en çok tercih edilen markasıyız. Ayrıca örneğin Batı Afrika’da da MNG Gold’un Liberya Altın Madenlerinin enerji ihtiyacı için tercih ettiği 6 adet P1375E3 tipi jeneratör sistemleri FG Wilson’dır. Özellikle Türk müteahhitlerle bölgede pek çok projeye imza atıyoruz.” dedi.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)