Hollanda Teknolojisi İdee Kombi

idee sıradan kombilerden çok farklı, oldukça küçük, sessiz ve dar alanlara bile monte edilebilme özelliğiyle kalıpları kıran bir tasarıma sahip. idee, tüm bu özellikleri ile premix yoğuşmalı kombide yeni bir dönemin başladığını işaret ediyor.

Baymak, üstün Hollanda teknolojisi ile yoğuşmalı kombiyi yeniden tanımlıyor

Yüksek performansı, küçük ve estetik tasarımı, sessiz çalışma özelliği ile idee, aradığınız teknolojiyi ve estetiği bir araya getirdi. Ultra kompakt ve hafif dizaynı sayesinde bu küçücük devi evinizin en dar alanlarına bile monte edebilecek, üstelik bunu zahmetsizce yapabileceksiniz. Montajı oldukça kolay, parçalara ulaşımı ve servisi kolaydır.


idee sadece 26 kg, ebatları ise 541x368x364 mm (YxGxD). Böylece mekandan tasarruf sağlayabilirsiniz. Kompakt ve hafif, tak&çalıştır imkanı veren tasarımı ile %100 kombi pazarına uygundur. Nakliye ve montajı kolaydır, esnek kuruluma olanak verir. Bu özelliği ile satış sonrasında servisin de dostu bir ürün.

Üstelik oda termostatlarıyla opsiyonel olarak kullanılabiliyor. Çok sayıda gelişmiş fonksiyona sahip opentherm kontrol cihazları ile hassas kontrol sağlar.

idee, kütüphaneden bile daha sessiz

Akıllı idee o kadar sessiz ki, evinizde ve kullandığınız her yerde sessizliğiyle adeta varlığını unutabilirsiniz. Çünkü 24-28 kw modelleri için maksimum güçteki ses seviyesi sadece 38 desibel.

Üstelik Baymak’ın Hollanda teknolojili bu ürünü, parçalarına önden ulaşılabilmesi avantajıyla servis kolaylığı sağlıyor. İsterseniz idee’yi kombi bakım periyodlarınızı gösterecek şekilde programlayabilirsiniz. Doğalgaz ve propan ile çalışma olanağı da sunan bu marifetli ürün, standart dahili emniyet ventiline sahiptir.

Ürün özellikleri

Premix Yoğuşmalı Kombi - Idee
Kompakt ebatlar (Yükseklik x Genişlik x Derinlik 54,1 cm x 36,8 cm x 36,4 cm)
Mekandan Tasarruf , Montaj ve Servis Kolaylığı
% 109’2 değerlerine Varan Isıtma Verimi ( 92/42/EEC Normuna göre )
Üstün kalite ve Yüksek Performans
Diğer kombilere göre çok daha hafif ( 24-28 kw 26 kg , 35-39 kw 28,5 kg )
Oda termostatları ile opsiyonel kullanım
Maksimum güçte düşük ses seviyeleri ( 24-28 kw 38 dBA, 35-39 kw 42 dBA )
Aşırı Isınma Emniyeti
Standart Dahili Emniyet Ventili
Doğalgaz ve Propan ile çalışma imkanı


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)