BASF Poliüretan Ürünlerini Tanıttı

Dünyanın lider kimya şirketi BASF, 12-14 Kasım 2015 tarihlerinde İstanbul Expo Center’da düzenlenen 4. Uluslararası Poliüretan Sanayi Fuarı Putech Euroasia 2015’e katıldı. Uluslararası poliüretan sektörünün buluşma noktası olma özelliği taşıyan fuarda sektör profesyonelleri bir araya geldi.

Türkiye ve çevre ülkelerdeki poliüretan üreticilerinin ortak noktası olan Putech 2015 Fuarı’nda BASF, 10 numaralı salon ve D206 numaralı standda katılım gösterdi.

Poliüretan sistemlerinde pazar lideri olarak Türkiye’de poliüretan pazarında da etkin rol oynayan BASF, PUTECH EURASIA fuarında poliüretandaki son gelişmeleri sektör temsilcileri ile konuşma imkânı bulacak.

İlki 2009 yılında gerçekleşen ve bölgede bir ilke imza atan PUTECH EURASIA fuarı, Türkiye ve çevre ülkelerden ilgili şahıs ve kurumların buluşma noktası olma özelliği taşıyor. Fuarda teknolojik yenilikler tanıtılırken, sektör temsilcileri fikir alışverişi yapma fırsatı da buluyor.

BASF Poliüretan’ın ürün yelpazesi

BASF PM, müşteri isteklerine uygun geliştirilmiş ürünler sunuyor. Mobilya ve inşaat sektörlerinde Elastoflex®, Elastopor® ve Elastopir® gibi markalar adı altında esnek ve sert köpükler yaygın olarak kullanılıyor. Otomotiv endüstrisinde ön göğüs ve kapı içi kaplamalarının yanı sıra koltuk ve iç mekân tasarımında Elastofoam® ve Elastoskin® gibi BASF PU ürünlerinin kullanımı gittikçe yaygınlaşıyor. Bu ürünlerin görsel ve dokunsal özellikleri ise neredeyse deri ile ayırt edilemeyecek özelliklere sahip.

BASF, Cellasto® markası altında otomotivde süspansiyon sistemlerinin önemli bir parçası olarak kullanılan hücresel yapılı poliüretan elastomerleri geliştiriyor, üretiyor ve satıyor. On otomobil üreticisinden dokuzu süspansiyonlarında BASF’nin bu patentli ürününü kullanıyor, bu da BASF’yi bu alanın da pazar lideri konumuna yükseltiyor.

BASF PM’nin ürün yelpazesi termoplastik özelliklere sahip ürünleri de içeriyor. Piyasada Elastollan® markası altında satılan TPU (Termoplastik Poliüretan) otomotiv endüstrisi başta olmak üzere elektronik, ayakkabı ve spor ekipmanları üretiminde de kullanılıyor.

Bunlara ilave olarak, “Specialities” (Özellikli Ürünler) başlığı altında her türlü yüzey kaplamada kullanılabilen Elastocoat®, her türlü endüstriyel alanda kullanılan elastomer Elasturan®, çok farklı sektörlerde yüksek performans gösteren bir ve iki bileşenli yapıştırıcı Elastan® ve zorlu doğa koşulları ile başa çıkabilen yenilikçi sistemler Elastocoast® ile Elastopave® gerek üretici gerekse tüketicilere sundukları katma değer nedeniyle tercih ediliyor.

Ayrıca PM organizasyonu altında mühendislik plastikleri çözümlerini de ziyaretçilerle paylaşma imkânı bulacak.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)