Geberit CleanLine İle Hijyenik Banyolar

Günün yorgunluğu, hayatın stresi derken insanların kendini en huzurlu hissettiği zamanlar sorulduğunda ‘sıcak bir duş’ sıklıkla verilen cevaplar arasındadır. Sıcak bir duşun yanı sıra, banyonun bulunduğu ortamın hijyeni başta olmak üzere, aydınlatması vb. gibi diğer etkenler de banyoda huzurlu vakit geçirmek için oldukça önemli. Banyoların hijyeni söz konusu olduğunda ise, hem estetik görüntüsü hem de hijyenik olması sebebiyle iyi bir duş kanalı seçmek, belki göz ardı edilen ancak üzerinde durulması gereken önemli bir detay.

Geliştirdiği ürünlerle banyo hijyeni konusunda fonksiyonel çözümler sunan Geberit, banyo sırasında kirin en çok biriktiği yerlerden biri olan duş gideri ve kanalları için CleanLine serisini öneriyor.

Sağlıklı bir banyo, hijyenik ürün seçiminden geçer!

Gizli kenar ve köşeleri ortadan kaldırarak her türlü kir ve bakteri birikimini önleyecek şekilde tasarlanan Geberit CleanLine duş kanalları, kolayca temizlenebilme özelliği ile kullanıcısına büyük kolaylık sağlıyor.

Deliksiz yüzeyi sayesinde kir birikimini engelleyen duş kanalları, kolayca çıkarılabilen tarağı ile saç veya diğer büyük parçaları etkili şekilde tutarak duşlarda sıkça yaşanan tıkanma sorununu önlüyor. Paslanmaz çelik malzemesi ile uzun yıllar kullanılabilen CleanLine duş kanalları montaj esnasında istenilen uzunlukta kesilerek her banyoya uyum sağlıyor.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)