Kalekim ‘Ultrafuga Flex’

Kalekim’in her türlü kaplama malzemesinde güvenle uygulanmak üzere geliştirdiği, silikon katkılı ve esnek derz dolgu ürünü Ultrafuga Flex, iç ve dış mekanlarda mükemmel sonuç veriyor.

Türkiye yapı kimyasalları sektörünün öncü ve lider firması Kalekim’in ürettiği, çimento esaslı, silikon katkılı, 2-20 mm derz aralığı için uygun esnek ve dayanıklı dolgu malzemesi Ultrafuga Flex, mükemmelliyetçi tüketici ve profesyonellerin vazgeçilmez seçeneği haline geliyor.

Tüm ebatlardaki seramik, granit, kotto, klinker, cam mozaik, mermer, doğaltaş gibi kaplama malzemelerinin derz boşluklarının doldurulmasında kullanılan Ultrafuga Flex, havuz, su deposu gibi ıslak hacimli mekanlarda, yatay ve düşey uygulamalarda ideal çözümler sunuyor.

Ani ısı değişimlerine karşı dayanıklı

Dış cephe, balkon, teras, alttan ısıtmalı sistem, depo gibi yoğun yaya ve yük trafiğinin yanı sıra ani ısı değişimlerinin olduğu yerlerde güvenle kullanılan Ultrafuga Flex; banyo, duş tuvalet gibi ıslak hacimlerde, mutfak gibi kolay kirlenebilen mekanlarda özellikle tercih ediliyor.

Kolay temizlenen pürüzsüz yüzey

Yüksek esnekliğe sahip yenilikçi ürün Ultrafuga Flex, zor kirleniyor, kolay temizleniyor. 2 mm’den 2 cm’e kadar geniş bir aralıkta uygulamaya imkan tanımasının yanı sıra aşınmayan ve çatlamayan yapısıyla pürüzsüz yüzey sağlarken, donma-çözünme çevrimine dayanıklılığıyla her türlü yapıda güvenli kullanım sunuyor.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)