​Hilti Lazermetreler Pulse Power Teknolojisiyle

Hilti, inşaat profesyonellerine sunduğu hem dış hem de iç mekan ölçümleri için ideal lazermetreleriyle dikkat çekiyor. iF Product ve Red Dot tasarım ödüllerine sahip olan Hilti Lazermetreler, Pulse Power teknolojisi sayesinde 1 mm hassasiyetinde ölçüm yapabiliyorlar. PD-E Lazermetre ile dış mekan ölçümlerine, PD-I Lazermetre ile de iç mekan ölçümlerine imkan tanıyan Hilti, yeni kompakt tasarımlı PD 5 Lazermetre ile tek tuşla kullanım kolaylığı sunuyor.

İnşaat ve el aletleri sektörünün global jenerik markası Hilti, tasarım ödüllü lazermetre ürünleriyle her türlü ölçüme kolaylık getiriyor. Lazermetreleriyle hem dış hem de iç mekan ölçümlerine olanak sağlayan Hilti, ölçümlerde pratiklik ve güvenilir bir performans sunuyor. PD-E ve PD-I ürünlerinde Pulse Power teknolojisi kullanan Hilti, bu ürünleri sayesinde 1 mm hassasiyetinde ölçüm yapmayı mümkün kılıyor.

Açık alanda 200 metreye kadar ölçüm

Dış mekan ölçümleri için mükemmel bir çözüm sunan Hilti PD-E Lazermetre, 360 derece açı sensörü, dış ortam modu ve optik dürbünüyle pratik bir çalışma vadediyor. Grafik ekran ve ikonlar sayesinde ölçüm fonksiyonlarına kolay ulaşım sağlayan Hilti PD-E Lazermetre, otomatik kulakçık tanıma ve kısayol ikonlarıyla kullanım kolaylığı sunuyor. Suya ve toza dayanıklı olan Hilti PD-E Lazermetre, LED ışıkları sayesinde referans noktasını rahatlıkla görebilmeyi sağlıyor.

İç mekan ölçümleri ondan sorulur!

360 derece açı sensörü ve hassasiyeti sayesinde iç mekan uygulamaları için ideal olan Hilti PD-I Lazermetre, kulakçığı sayesinde ulaşımı zor yerlere de erişim olanağı tanıyor. Sağlam ve dayanıklı yapısıyla zorlu şantiye şartlarına uyum gösteren Hilti PD-I Lazermetre ürününde çok kısa mesafelerin ölçümünde “minimum mesafe” kısıtlamasının olmaması çalışmalara kolaylık getiriyor.

Her cebe sığıyor

Ölçüm işlerine pratiklik katan Hilti PD 5 Lazermetre, yeni kompakt tasarımı ile her cebe rahatlıkla sığıyor. Tek tuşla kullanım kolaylığı sağlayan Hilti PD 5 Lazermetre, otomatik arka plan ışığı ve otomatik kendini kapatma özellikleriyle tercih sebebi.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)