Ariston Thermo Enerji Verimliliği Sağlıyor

Yenilenebilir enerji teknolojileri, kombi ve termosifon ürünleri ile pazarın güçlü markaları arasında yer alan Ariston Thermo , kullanıcılara enerjide verimlilik ve tasarrufu anlatmak için tanıtım araçlarıyla 80 ile ulaşacak.

Isıtma ve sıcak su ihtiyacına entegre çözümler sunan Ariston Thermo Group, güvenli doğalgaz kullanımı, kombi seçimi ve doğalgaz tasarrufu hakkında bilinçlendirme çalışmalarını sürdürüyor. 8 yıldır özel olarak hazırlanmış araçlarla 80 ili dolaşan Ariston, bu yıl da yurdun dört bir yanındaki doğalgaz kullanıcılarına destek olmak için yola çıkıyor.


Yoğuşmalı kombiden termosifona, güneş panelinden ısı pompasına kadar Ariston ürünlerini içinde bulunduran ; bir showroom şeklinde dizayn edilmiş araçlarda, doğalgaz kullanımı ve ürünler ile ilgili uzmanlar tarafından bilgilendirme yapılacak.

Ariston Thermo Türkiye Pazarlama Müdürü Işıl Aksoy tanıtım araçlarının bu güne kadar 280.000’den fazla tüketiciye ulaştığını belirterek, 2016 yılında daha da yoğun bir ziyaret programını devreye alarak İstanbul, Tekirdağ, Balıkesir, Bursa, Sivas, Tokat, Kayseri, Nevşehir, Trabzon, Rize, Adana, Hatay illerinden başlayarak tüm yıl boyunca bilgillendirme çalışmalarına devam edileceğini ifade etti.

Tam yoğuşma teknolojisine sahip yüksek verimli kombiler, dünyada ve Türkiye’de Ariston Thermo’nun öne çıkardığı enerji tasarruflu sistemlerdir. Günümüzde birçok ülke standart kombi modelleri yerine yüksek verimli modellerin kullanılmasını yönetmeliklerle zorunlu hale getirirken, Ariston Thermo Türkiye’de de Avrupa’da satışını yaptığı ürünlerle faaliyet gösteriyor. Tüm bu yenilikçi sistemleri daha da verimli kullanmak için tasarlanan Sensys oda termostatları ile kullanıcılara akılcı çözümler sunuyor. Genus, Clas, Egis, Cares ve Matis kombi modelleri Ariston Thermo’nun %35 ENERJİ TASARRUFU sağlayan ürünleri arasında yer alıyor.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)