​Boğaziçi Üniversitesi İnşaat Ekonomisi Zirvesi

Boğaziçi Üniversitesi bu yıl ilk kez, GYODER işbirliğiyle İnşaat Ekonomisi Zirvesi’ni düzenliyor.

13 Ocak Çarşamba günü Boğaziçi Üniversitesi’nde gerçekleştirilecek olan İnşaat Ekonomisi Zirvesi, Türkiye’de inşaat sektörü konusunda öncü bir etkinlik olma iddiasıyla yola çıkarak büyük isimleri bir araya getirecek.

Ülkede bir ilki gerçekleştirerek, lokomotif sektör olarak tabir edilen İnşaat sektörünün her yönüyle tartışılmasını sağlayacak olan Zirve, katılımcılara sektörün ileri gelenleriyle tanışıp paylaşımda bulunabilecekleri, ilham verici dopdolu bir gün vaad ediyor.

Etkinlik, inşaat sektörü profesyonellerinin, iş dünyasından lider isimlerin, araştırmacıların ve inşaat alanında ilerlemek isteyen öğrencilerin katılımıyla renklenecek. İnşaat Ekonomisi Zirvesi, sahneye çıkarak son durumu ve geleceğe dair teorileri, önlemleri ve yenilikçi fikirleri paylaşacak olan birbirinden eşsiz isimle Türkiye’de inşaat sektörü literatürüne büyük bir katkıda bulunacak bir etkinlik olacak.

Zirvede birbirinden değerli konuşmacılar; ‘’Ekonominin Yükselen Değerleri’’, ‘’Gayrimenkul Sektöründe Yeni Finansman Enstrümanları’’, ‘’Mimari ile Nasıl Fark Yaratırız?’’, ‘’Yeşil Binaların Verimlilikte İnşaat Ekonomisine Katkısı’’, ‘’Kentlerin Dönüşümü Ve Yaşamların Değişimi’’ gibi konu başlıklarıyla gerçekleştirilecek interaktif oturumlarda, ülkedeki durumu, global gelişmeleri ve yenilikçi uygulamaları masaya yatırıyor olacaklar.

Seçkin profesyonelleri bir araya getirecek olan zirvemiz, sektöre hitap eden bir etkinlik olduğu için katılımcılara güçlü bir network ortamı da sunuyor olacaktır.

Eğer siz de inşaat dünyasının trendlerini öğrenmek, inşaatın geleceğine dair profesyonel tahminleri duymak ve en önemlisi de bu değerli network’e dahil olmak istiyorsanız, 13 Ocak’ta İnşaat Ekonomisi Zirvesi’ne sizi de bekliyoruz.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)