Geberit Duş Sistemleri

Çağın en ileri banyo teknolojilerini tasarımla buluşturan Geberit, banyoda işlevselliği, konforu ve kişisel hijyeni birleştirerek geleneksel duş sistemlerine yeni bir alternatif geliştirdi. Geberit duvar süzgeci, ‘gideri’ zeminden duvarın içine taşırken, özel kapak seçenekleri banyolarınıza uyum sağlıyor

Geberit, banyolar için geliştirdiği yenilikçi ürünleriyle kullanıcısına fonksiyonel çözümler sunmaya devam ediyor. Zarif tasarımla kolay montajı bir araya getiren Geberit, geleneksel duş sistemlerine duvar süzgeci ile çözüm sunuyor.

Geberit duvar süzgecinin en büyük avantajı, giderin zeminden duvara taşınıyor olması. Böylelikle hemzemin duşlar için şık bir görünüm sağlarken, kolay ve güvenli bağlantı imkânı da sağlanmış oluyor. Ürünün bu özelliği ile tüm su temini ve drenaj, tek bir düzlemde toplanıyor.

Hemzemin duşları yeniden tanımlayan Geberit, duvar süzgecini, 4 farklı kapak seçeneğiyle sunuyor. Paslanmaz çelik, parlak krom, beyaz veya duvarınız ile uyumlu materyal ile kaplayabileceğiniz özel kapak seçenekleri banyolar ile eşsiz bir uyum sağlıyor. Elle çıkarılabilen kapağının arkasında yer alan saç gideri ise, rahatlıkla söküldüğünden kolay temizlik imkanı sağlıyor.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)