​Geberit, Ünlü Mimar Mark Foster Gage Konuk Ediyor

Sıhhi tesisat ve rezervuar sektörünün lideri Geberit, dünyaca ünlü mimar Mark Foster Gage’i Yapı Endüstri Merkezi (YEM)’de konuk ediyor. Farklı disiplinlerdeki çalışmalarıyla dikkat çeken, teknoloji ve sosyal medya kullanımı ile ‘Fütüristik’ olarak adlandırılan dünyaca ünlü mimar Mark Foster Gage, 2 Mart 2016 Çarşamba günü mimarlar ile buluşacak

2010'dan beri dünyanın en sürdürülebilir 100 şirketi arasında yer alan Geberit, , tasarımcılara ve mimarlara ilham veren önemli isimleri İstanbul’da ağırlamaya devam ediyor.

Bugüne kadar Farid Tabarki (2013), Mitchell Joachim (2014) ve Rachel Armstrong (2015) gibi uluslararası tanınan isimler Geberit konferansları kapsamında YEM sahnesinde yerlerini aldı. Geberit bu yıl farklı disiplinlerdeki çalışmalarıyla dikkat çeken, teknoloji ve sosyal medya kullanımı ile ‘Fütüristik’ olarak adlandırılan dünyaca ünlü mimar Mark Foster Gage’i mimarlarla buluşturuyor. Mark Foster Gage, 2 Mart Çarşamba günü Yapı-Endüstri Merkezi sahnesinde Geberit’in “heryerde” mottosu paralelinde farklı alanlardaki çalışmalarını tasarımcılarla paylaşacak.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)