Bosch Avuç Taşlama Makineleri Artık Daha Hızlı

Bosch El Aletleri, her ikisi de 1900 Wattlık güce sahip iki farklı model GWS 19-125 CIE Professional ve GWS 19-125 CIST Professional ile dünyadaki avuç taşlama yelpazesini genişletiyor. 1700 Watt sınıfı modellere göre çok daha güçlü ve oldukça yüksek performanslı olan bu modeller, ergonomik yapılarıyla da kullanım kolaylığı sağlıyor. Bu iki yeni ürün, 208 milimetrelik tutamak çevresi, ergonomik uyumları ve 2,4 - 2,5 kg ağırlıklarıyla piyasadaki en iyi güç - ağırlık oranlarına sahipler.

Ürünlerin fark yaratan özelliklerine ise yüksek kullanıcı koruması sağlayan “Kick back stop” mekanizmalarının yanı sıra yavaş başlama, yeniden başlama emniyeti, anti- rotasyon ve titreşim kontrolü özellikleri de eklendi.


Bosch GWS 19-125 CIE Professional ve GWS 19-125 CIST Professional seramik aksesuarları ile kullanıldığında daha da iyi sonuçlar ortaya çıkıyor. Kendi kendine bilenen flap diskler daha verimli bir kesim yapma olanağı sunuyor. Toz emme adaptörleri sayesinde etkin toz tutumu ve yüksek derecede kullanıcı koruması sağlanıyor. Flanş, germe somunu ve ilave tutamak montajı somun sıkma anahtarı ile kolayca işlem yapılıyor. Aksesuar olarak ise; kesme diskleri, flap diskler, elmas diskler ve taşlama disklerinin yanı sıra toz emme adaptörleri bulunuyor. 1900 Watt sınıfı taşlama makinelerine tüm Bosch perakende satış noktalarından ulaşabilirsiniz.

Her uygulama için doğru bir model

1900 Wattlık avuç taşlamalar, yüksek performans ile sürekli kullanıma olanak sağlarken kompleks kesme uygulamaları için hassas, hızlı ve güçlü taşlama imkanı veriyor.

İki farklı model ve farklı kullanıcı uygulamaları:

GWS 19-125 CIE Professional modeli özel aksesuarları ile zor işlerde taşlama olanağı sağlar.
GWS 19-125 CIST Professional yüksek tork gücü ile yoğun çalışma koşulları için uygundur.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)