2015’in Ana Rengi Kadet Mavi

Uluslararası Renk Komisyonu Intercolor (ICC) Türkiye temsilcisi Ümit Ünal, 2015’in ana renginin “Kadet Mavi” olduğunu belirtti…

Filli Boya Coloration projesiyle geleceğin renklerini 2 yıl önceden bir koleksiyonda toplayan Ümit Ünal, 2015’in ana rengi Kadet Mavi’nin, koyu olmadan mekanlara derinlik veren çok özel bir renk olduğunu söyledi.

Ümit Ünal: “Yeni renginiz, burcunuza göre değil artık.”

Kadet Mavi’yi herkesin ortak rengi olarak ifade eden Ümit Ünal: “ Kadet Mavi 2015’in ana rengi çünkü hangi zevk, stil ve duruşa sahip olursa olsun ayrıcalıklı tüm bireylere en yakın durabilenler kapsamlı bir renk. Yeni renginiz artık burcunuza göre değil, hepimizin rengi. İşte bu anlayış içinde uzlaşmalı ve mesafeli bir renk. Otel, hostel, misafir odası, yatak odası, mutfak, banyo, antre, aklınıza gelebilecek tüm mekanlar için kullanılabilecek ender renklerden.” Yorumunda bulundu.


Tüm Mekanlar İçin Kullanılacak

Kadet Mavi, başta modern mobilya ya da tasarım objeleriyle uyumu yakalarken, daha rustik dokunuşlara da izin veriyor. Ev, çalışma odası, stüdyo, loft mekanlar, klinik, showroom gibi onlarca alternatif mekan için aynı değerde kullanılabiliyor. Bir bale, dans salonuna da dönüştürebileceğimiz ya da Slyvia Plath’a ait satırları okurken yaşamı ve ilişkileri sorgulayabileceğimiz yaşamın içinden özel bir renk.
ICC’nin desteğiyle hayata geçirilen Filli Boya Coloration projesi, ülkemizde de tekstil, moda, mimari başta olmak üzere pek çok disipline ve akıma renk referansı oluyor. Dünyadaki renk eğilimlerini yakından takip eden Filli Boya, 18 yıldır ülkemizi Intercolor’da temsil eden Ümit Ünal ile birlikte yürüttüğü Coloration projesiyle ülkemize taşıyor.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)