Montcalm Hotel City Road

S.G.P. Contracts limited tarafından inşa edilen MONTCALM HOTEL CITY ROAD projesinin alüminyum sistemleri Çuhadaroğlu tarafından hayata geçirildi.

Avrupa’dan Rusya’ya, Türkiye Cumhuriyetler’den Orta Doğu ve Kuzey Afrika’ya yüzlerce projede imzası bulunan ÇUHADAROĞLU, yurt dışında yeni bir proje daha gerçekleştirdi. Cephe mimarisiyle bölgedeki mevcut yapılardan farklılaşan Londra’daki MONTCALM HOTEL CITY ROAD’da yaklaşık 10.000 metrekare cephe alanı üzerinde ÇUHADAROĞLU sistemleri uygulandı.

İnşaasına 2013 yılında Haziran ayında başlanan ve 2014 yılının Mayıs ayında tamamlanan projesinin cephe işleri uygulaması ÇUHADAROĞLU Alüminyum Sanayi ve Ticaret AŞ. tarafından tamamlandı. HKR Architects tarafından tasarlanan ve dikkat çekici bir mimariye sahip olan otelin cam finlerin taşıyıcı olduğu cam cephelerden oluşmakta olup oldukça şeffaf ve zarif bir görünümde. Otel odalarının yer aldığı üst katlar ise farklı desenlerdeki baskılı camlar yer yer kullanılan mentezler ve paralel kenar formundaki panellerden oluşuyor.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)