Banyolar için Doğa Dostu Çözümler

Naturel koleksiyonuyla şık ve modern modeller tasarlayan Confetti, doğanın narin ve kibar etkisini banyolara taşıyor

Farklı desen ve modellerdeki banyolara pek çok halı alternatifi sunan Confetti, pamuklu özel üretim halılarıyla banyolara yeni bir hava katıyor. Organik ipliklerden oluşan yapısıyla banyolarda sağlıklı bir kullanım alanı sağlayan Confetti Naturel koleksiyonu, banyolarda sıkça yaşanan ıslak zemin problemiyle de emici tabanı sayesinde hanımlara kullanım kolaylığı sağlıyor.

Koku yapmaz ve yıkanabilir özellikleriyle titiz hanımlar tarafından tercih edilen Confetti organik yapılı banyo halıları, büyük ebat ve farklı renk seçenekleriyle geniş banyolarda şık çözümler yaratıyor.

Confetti Naturel koleksiyonu, kimyasal herhangi bir boya içermemesi sebebiyle sağlık açısından hiçbir tehdit oluşturmuyor. Doğal renk seçeneklerinden oluşan yüzde 100 Naturel banyo halısı, çift taraflı kullanım özelliği ile farklı tasarımları banyonuza yansıtmanızı sağlıyor.

Sizler de banyolarınızı modern tasarımlar ile renklendirmek istiyorsanız www.benimhalim.com adresine girerek pamuklu ve organik yapıda sağlıklı banyo halılarını seçerek hızlı bir şekilde sipariş verebilir, banyonuzu daha sağlıklı ve şık kullanım alanlarına dönüştürebilirsiniz.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)