Schneider Electric, Back-UPS Serisi

Schneider Electric, Back-UPS serisi yeni nesil kesintisiz güç kaynağı cihazlarıyla, en zorlu hava şartları ve her türlü elektrik kesintileri sırasında dahi bilgisayarınız ve diğer elektronik ekipmanlarınız için gerekli gücü sağlıyor.

Back-UPS 700, 950 ve 1400 olmak üzere üç modelden oluşan seri, elektronik cihazlar için büyük öneme sahip olan Otomatik Gerilim Düzeltme (AVR) özelliğiyle dikkat çekiyor.

Entegre kritik güç ve soğutma hizmetlerinde global bir lider olan APC by Schneider Electric, Back-UPS serisi 700, 950 ve 1400’den oluşan ürün gamıyla bilgisayar ve elektronik cihazları her türlü güç kesintilerine karşı en güvenli şekilde koruyor.


Güvenliğin en ön planda tutulduğu bu özel seri, Otomatik Gerilim Düzeltme (AVR) özelliği ile yüksek ve düşük gerilim dalgalanmaları sırasında, elektrik gücünün cihazlarınız için en güvenli düzeyde kalmasını sağlıyor. Ayrıca, aküsünde depoladığı gücü zorlu şartlar altında oluşacak güç kesintileri içinde ihtiyacınız olduğu zaman cihazlarınızın çalışmaya devam etmesi için kullanır. Üzerinde 4 adet ev tipi (Schuko standardında) prizle donatılmış olan Back UPS 700, 950 ve 1400VA modelleri, masaüstü bilgisayarınızın, monitörünüzün ve diğer önemli cihazlarınızın (yönlendirici, modem, televizyon, vb.) güç kesintisi sırasında çalışır durumda kalmasını sağlıyor. Farklı ve değişken enerji gereksinimi olan elektronik ekipmanlar için özel olarak tasarlanan Back-UPS serisi, acil durumlarda kritik güç sağlarken üretkenliği ve çalışma verimliliğini en üst düzeyde tutuyor.

Elektronik cihazlarınızın maksimum güvenliği için tasarlandı…

Ürün üzerinde LED Gösterge ve sesli alarmlara sahip olan Back UPS serisi, cihaz ve güç durumunu anlık olarak öğrenmenizi sağlıyor. Otomatik Gerilim Regülasyonu (AVR) özelliğiyle, gerilim dalgalanmalarını akü kullanmadan hızlıca düzeltebiliyor, kesintisiz güçle istediğiniz sürece çalışmanıza olanak tanıyor. Oluşabilecek güç kesintilerinde akü kullanım ömründen tasarruf etmenize imkan veriyor. Back UPS serisi akü yedekli, darbe gerilimi korumalı prizleriyle elektrik kesildiğinde veya gerilimde dalgalanma başladığında elektronik cihazların çalışmaya devam etmesini sağlıyor ve çalışmalarınızı koruyarak verilerinizi kaydetmenize imkan tanıyor. ‘Butonlu Devre Kesici’ özelliğiyle ise devrelerdeki aşırı yüklenmelere karşı koruma sağlar ve hassas elektronik cihazlarınızı oluşabilecek her türlü elektrik hasarına karşı koruyor. ‘Otomatik Diagnostik Testi’ ile akünüzü periyodik olarak test edebilen Back UPS serisi modelleri, değiştirilmesi gereken aküyü erkenden tespit ederek size iletebiliyor. USB Bağlantısı ve PowerChute Yazılımı sayesinde ek güç koruma ve yönetim özelliklerine erişim sağlamak için bilgisayarınızı kullanmanıza da imkan tanıyan seri;

• Kesinti sırasında isteğe bağlı olarak bilgisayarınızı güvenli şekilde kapatarak çalışmanızı korur
• Sisteminizi yeniden başlatarak çalışma kesintisini en aza indirir
• Back-UPS ayarlarının özelleştirilmesini sağlar
• Güç ve akünün durumlarını izler ve görüntüler

APC by Schneider Electric tarafından 2 yıl boyunca garantisi bulunan Back UPS serisi, ihtiyacınız olduğunda telefon ve çevrimiçi olarak ücretsiz teknik destek gibi imkanları da beraberinde sunuyor.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)