kibrID MATERIAL Kavisli Kenar, Modüler Lamine Parke

Duvar ve zemin kaplama sektöründe birçok önemli uluslararası markanın temsilciliğini yapan kibrID MATERIAL, seçkin koleksiyonlarıyla mimar ve iç mimarların ilk tercihi olmaya devam ediyor. Hollanda menşeili Bolefloor markasını da ürün gamına dahil eden kibrID MATERIAL ağacın doğal dokusunu mekanlarınıza taşıyor.

Bolefloor, üretiminde kullanmakta olduğu “Doğa’ya Uyum” teknolojisi sayesinde firma veri tabanında bulunan 100.000'den fazla ağacın doğal yapısında en sık rastlanan sekiz eğrisel formu koruyarak Curv8’i yaratmıştır.

Her bir Curv8 modülü diğer bir modülle kusursuz eşleşmesi sayesinde fark edilir tekrarlama olmadan sonsuz bir patern yaratma opsiyonu sunuyor. 2,8 m2 alan kaplayabildiğiniz her bir modül, kolayca döşeme yapabilmek için uygulama talimatı ile birlikte ayrı ayrı kutulanıyor. Stoklanması ve hızlı tedarik süreçleri ise ürünün başka artıları.

Curv8‘in uzun ve geniş plakaları konutlar, ofisler ve ticari alanlar için oldukça uygun. 8,5 mm yüksek kaliteli Finlandiya kontrplak üzerine 3,2 mm doğal Alman meşe lamine edilerek toplamda 11,7 mm kalınlığında üretim yapılmakta. Ürünler doğal ham yüzeyli sipariş edilebildiği gibi farklı renklerde yağlı ve cilalı da istenebiliyor.

Bolefloor ve Curv8 Avrupa ISO 9001, 2008 FSC ve CE sertifikalı üretim standartlarına sahip. ’’Orman başına daha fazla zemin’’ sloganı ile de üretim ve faaliyetlerinde doğa dostu bir yaklaşım sergiliyor.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)