“Su, Dünyanın Her Karesinde, Suyun Enerjisi”

Her yıl 22 Mart Dünya Su Günü kapsamında, suyun hayatımızdaki önemine ilişkin etkinlikler düzenleyen Wilo, 2016’da da suyun izinden giden çalışmalarına devam ediyor.

Wilo’nun, İstanbul Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği (İFSAK) ve Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu’nun (TFSF) katkılarıyla düzenlediği “Su, Dünyanın Her Karesinde, Suyun Enerjisi” konulu fotoğraf yarışmasında ödül alan ve sergilenmeye değer görülen eserler; Beylikdüzü Migros AVM, Aqua Florya AVM ve Maltepe Park AVM’de sergileniyor. Suyun enerjisini yansıtan birbirinden çarpıcı fotoğraflar, üç AVM’de de 18 - 27 Mart tarihlerinde fotoğraf tutkunlarıyla buluşuyor.

Wilo Ulusal Fotoğraf Yarışması, fotoğraf dünyasında her geçen yıl daha çok heyecan yaratıyor. Hayatın kaynağı olan suyun hayatımızdaki yeri ve önemini yansıtan fotoğraflar, 962 fotoğraf sanatçısının 3.048 eseri arasından seçildi. Bu değerli seçki, Beylikdüzü Migros AVM, Aqua Florya AVM ve Maltepe Park AVM’nin ziyaretçileri için sergileniyor.

Gelenekselleşme yolunda ilerleyen yarışma, beşinci yaşına bastığı 2016’da uluslararası çapta düzenlenecek. Wilo Türkiye, hayatın kaynağı olan suyun önemine ilişkin yapacağı çalışmalarla suya sahip çıkmaya, bu konuda farkındalık yaratmaya devam edecek.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)