​Kastamonu Entegre Yangına Dayanıklı Ahşap Levha Ürünleri İle Fark Yaratıyor

Kastamonu Entegre yangına dayanıklı ürünleri “Medepan-Fr” ve “Teknopan-Fr” ile binalarda iç dekorasyon unsurlarına bağlı yangın riskini sınırlarken; günlük hayatta da müşteri memnuniyetini ve beğenisini artırmaya devam ediyor.

Avrupa’nın en büyük MDF, yonga levha ve laminat parke üreticilerinden Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi, yangına dayanıklı ve gelişmiş teknik özelliklere sahip MDF “Medepan-Fr” ve yonga levha “Teknopan-Fr” ürünleri ile tüketiciye güvenli ürün seçenekleri sunuyor.


Avrupa’nın en büyük MDF, yongalevha ve laminat parke üreticilerinden Kastamonu Entegre yangına dayanıklı ürünleri “Medepan-Fr” ve “Teknopan-Fr” ile binalarda iç dekorasyon unsurlarına bağlı yangın riskini sınırlarken; günlük hayatta da müşteri memnuniyetini ve beğenisini artırmaya devam ediyor.

“Medepan-Fr ve “Teknopan-Fr” tüketiciye sundukları güvenli unsurlar nedeniyle her iki ürün de inşaat ve dekorasyon sektörü tarafından yoğun ilgi görüyor. Düşük tutuşma değeri ile düzgün ve homojen yüzeye sahip “Medepan-Fr” ve “Teknopan-Fr”, Avrupa Normları EN 13501-1 standardına göre b-s2 do sınıfında sertifikalıdır.

Mobilyacılıkta dekoratif ürünler için ana gövde ve dekoratif kaplama malzemesi olarak çok yönlü kullanım alanına sahip olan ürünler; özellikle insan trafiğinin yoğun olduğu sinema, otel, resmi kurumlar (kütüphane, okul vb.), hastane gibi mekanların dekorasyonlarında tercih ediliyor.

YAPILARDA YANGIN GÜVENLİĞİNİ SAĞLAMAK İÇİN DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER

- Proje aşamasında binanın yangın güvenliğine uygun olarak dizayn edilmesi.

- Bina dizaynının yürürlükteki yangın güvenliği mevzuatına uygunluğunun kontrol edilmesi.

- Yangın önlemleri arasında bulunan pasif sistemlerin (binanın kaçış yolları, yangın merdivenleri, tesisat şaftları, pompa dairesi, su deposu, yangın bölmeleri, yangın kesicileri ve duman tahliye bacaları vb.) ve aktif sistemlerin (yangın dolapları, sprinkler sistemi, gazlı söndürme sistemi, duman tahliye sistemi, merdiven basınçlandırması, algılama ve uyarı sistemleri vb.) muntazam ve kurallara uygun olması.

- Olası bir yangının yayılma hızını düşürebilmek için; bina ve bina içi hane dekorasyonunda kullanılan malzemenin de ısıya-yangına dayanaklı ürünlerden seçilmesi.

www.keas.com.tr


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)