Özdilekpark AVM Projesinde ​​Baumit Ürünleri Tercih Edildi​

Özdilek AVM’de de tercih edilen ve her noktada yüksek kalite sunan E160 zemin şapı, iç ve dış mekanlarda kullanılabiliyor. E160, çimento esaslı, polimer katkılar içeren ve C16-F4 sınıfı bir malzeme.

Baumit’ten her ihtiyaca doğru çözüm.

Baumit farklı ürün grupları ile yeni konut, AVM, ofis, hastane, otel, yurt, vb. projelerine çözümler sunuyor. Özellikle Zemin Şapları, Hazır Beton ve Sıva Sistemleri, standardize edilmiş ürün kaliteleri ile hızlı uygulama ve yüksek performans avantajı sunuyor.

Özellikle alışveriş merkezleri, iş merkezleri, karma projeler için tercih edilen Baumit zemin şapları, yoğun baskıya maruz kalan zeminler için ideal seçenekler sunuyor. Genel kullanım amacı ile geliştirilen E225 ve E160 zemin şapları, şantiye karışımlarına göre daha yüksek performans gösteriyor. Projeler için makine ile hızlı uygulama sağlayan C20-F5 sınıfı bir ürün olan E225 zemin yüzer, kayar ve melez şap uygulamalarında ve herhangi bir katkı maddesi ilavesine gerek kalmaksızın uygulanabiliyor.

Özdilek AVM’de de tercih edilen ve her noktada yüksek kalite sunan E160 zemin şapı, iç ve dış mekanlarda kullanılabiliyor. E160, çimento esaslı, polimer katkılar içeren ve C16-F4 sınıfı bir malzeme. Fabrika karışımı olan E160, homojen karışımı sayesinde şantiye karışımı klasik yöntemle hazırlanan şaplara göre uygulamanın her noktasında aynı ve yüksek kalite sunuyor. Yüzer şap, kayar şap, melez şap olarak da kullanılabilen ürün, yerden ısıtmalı döşemeler ve ıslak hacimlerde de mükemmel sonuç veriyor. Küçük metrajlarda hazırlanabilen ve kullanım kolaylığı sunan ürünün bir avantajı da paletli olarak depolanabilmesi.

Baumit Hazır Beton ürünleri yüksek mukavemetli ve dona karşı dayanıklı olmalarından dolayı hem küçük hem de büyük alanlarda tercih edilebiliyor. Özellikle beton santrallerinin girmesinin sıkıntılı olduğu alanlarda, alışveriş, iş merkezi ya da konut projelerinde sıklıkla kullanılıyor. Ürünlerin hazır ambalajlı olması kolay taşınmasını sağlayarak kullanıcıların hayatını kolaylaştırıyor. Ayrıca paletli depolama avantajı sunuyor. 

Baumit’in nefes almaya imkan veren sıva sistemleri, gaz beton, tuğla ve beton zeminlerin tamamına kolaylıkla uygulanabiliyor. 

Beton B20, Baumit’in Özdilek AVM’de tercih edilen hazır beton ürünü. Ürün yapılarda, iç ve dış mekanlarda geniş bir kullanım alanına sahip. Konut ve bahçe alanlarında, kalıp taslarının doldurulmasında, bahçe duvarlarında, destek ve payandalarda, duvar, döşeme gibi eleman yüzeylerindeki boşlukların doldurulmasında, kapı ve pencere lentolarında, kiriş ve lentolarda, kat döşemelerinde, prefabrik döşemelerin montajında, döşeme ızgaralarında, merdivenlerde, zemin döşemelerinde, bacalarda/tesisat boşluklarında ve daha başka birçok alanda kullanılabiliyor.

Baumit’in nefes almaya imkan veren sıva sistemleri, gaz beton, tuğla ve beton zeminlerin tamamına kolaylıkla uygulanabiliyor. İstanbul Metro’su dahil pek çok prestijli projede bulunan Baumit sıva ürünleri içinde özellikle Primo1 iç mekanda kaba sıva olarak en yüksek fiyat-performans seviyesine sahip ürün olması nedeni ile tercih ediliyor. Islak hacimlerde dahi uygulanabilen Primo1, tesviye ve saten dokulu sıvalar, mineral ve organik kaplamalar ile karo yapıştırıcıları için alt sıva olarak kullanılabiliyor.



Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)