50 Yenilikçi Ürün 500 Mimar ile Buluşuyor

Mimarları; malzeme tedarikçileri, danışmanlık firmaları ve zanaatkarlarla, yaratıcı etkinlik ve mecralarda bir araya getirmek amacıyla Aslı Sekmen ve İlkay Öngün ortaklığında kurulan MIMARSIV, 2 Haziran Perşembe günü Beyoğlu Fransız Sarayı’nda gerçekleştireceği MIMARSIV Selection etkinliği ile 50 seçkin ve yenilikçi ürünü 500 mimarla buluşturmaya hazırlanıyor.

Business France işbirliği ile Fransız Sarayı’nın tarihi dokusu ve atmosferinde gerçekleştirilecek olan organizasyon 12 saat boyunca sürecek ve aydınlatma,mobilya, zemin, duvar, tavan ve cephe gibi farklı kategorilerde hizmet veren markaların ürünlerini İstanbul, Ankara ve İzmir’den davet edilecek 500 mimarla buluşturacak.

MIMARSIV Selection, mesleki gelişmelerden haberdar olmak ve yenilikleri projelerine taşımak adına sektördeki güncel malzemeleri tanımak ve takip etmek zorunda olan mimarların ve iç mimarların işini kolaylaştırarak, onları kent merkezinden kilometrelerce uzaktaki fuar alanlarında, devasa stand alanlarında konumlanmış binlerce seçeneğin arasından ilgilerini çekecek ürünleri yakalamaya çalışma yükünden kurtaracak. Organizasyon, sektör profesyonellerini kent merkezinde, Fransız Sarayı gibi özgün mimariye sahip, konforlu ve şık bir mekanda, bir gün süresince, seçilmiş ve inovatif ürünlerle buluşturacak.

Yoğun çalışma tempoları ve uzak mesafeler nedeniyle genellikle ürün ve malzeme fuarlarına katılamayan mimar ve iç mimarlarla daha sofistike ve prestijli bir ortamda birebir ve verimli bir buluşma gerçekleştirecek olmak, malzeme firmalarını da etkinlikle ilgili oldukça heyecanlandırıyor.

MIMARSIV Selection’da sergilenecek olan markaların ürünleri, Fransız Sarayı’nda, EDIDA 2016 ödüllü İç Mimar Atilla Kuzu ve Mimar Levent Çırpıcı ortaklığındaki Ozon Design tarafından tasarlanan Select Zone modüllerinde konumlandırılacak. Her marka için standart modüllerin oluşturulacağı MIMARSIV Selection’da ürünlerin detay bilgileri için dijital bir ekran da yer alacak.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)