Greta İle Ofiste Tam Konsantrasyon

Nurus, 60’ların ruhunu bugünün çizgileriyle buluşturan Greta’nın yüksek sırtlı modeli ile iş yerinde tam konsantrasyonu yakalamak isteyenler için uygun alanlar yaratıyor.

Günümüzde iş yerlerinin çalışanların en az 8 saatini geçirdiği kişisel yaşam alanları haline gelmesinden yola çıkan Nurus, Good Design Ödülü’nün yanında 2015 yılında German Design Award Special Mention ödülünü de kazanan Greta ile verimli çalışma alanları sunmaya devam ediyor.

Nurus D Lab tarafından tasarlanan ve Nurus’un önde gelen ürünleri arasında bulunan Greta, dar alanlarda etkili konstrüksiyonun yanında yüksek sırt seçeneğiyle derin konsantrasyon sağlıyor. Zengin renk ve materyal seçenekleriyle çevresine uyum sağlayan Greta yüksek sırt, ofis toplantıları için de bütüncül bir çözüm getiriyor.

Ürünün sağlam yapısı, ses izolasyonu sağlayan yumuşak kapitone kumaşı ve hafifliği yaşam alanlarına rahat bir hava verirken, Greta 60’ların ruhuyla bugünün çizgilerini, sıcak ve eğlenceli alanlarda buluşturuyor. Greta yüksek sırt tek, ikili ve üçlü sofa seçeneklerinin yanında toplantılar için eksiksiz çözüm sağlamak için opsiyonel entegre medya duvarıyla birlikte verimli bir toplantı modülü sunuyor.

Greta Toplantı modülünde bulunan NurusLinks sayesinde kullanıcıların elektronik cihazları mobilya ile eşleşebiliyor, cihazlardan bilgi transferi gerçekleştirilebiliyor ve cihazlar şarj edilebiliyor, multi-medya özellikleriyle toplantılar rahatlıkla yapılabiliyor. 


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)