​Ödüllü Dekoratif Kaplama ‘Artcrete’ Mekanlara Yeni Bir Soluk Getiriyor

Kale Boya’nın hayata geçirdiği, mermer görünümlü dekoratif kaplama malzemesi ‘Artcrete’ ile mekanlarınızı farklılaştırmak elinizde… Hem duvar hem de zeminde kullanılabildiği için efekt bütünlüğü sağlayan ‘Artcrete’, farklı uygulama teknikleri ile bambaşka desenler yaratma imkanı sunuyor. 

Yapı kimyasalları sektörünün lideri Kalekim bünyesinde faaliyet gösteren Kale Boya, mineral esaslı mermer görünümlü kaplama malzemesi ‘Artcrete’ ile mekanlara zarafet katıyor. ‘2015 Raf Yapı Malzemesi Ödülü’ne layık görülen ‘Artcrete’, mermer görünümlü dekoratif kaplama malzemesi olarak mekanlara yeni bir soluk getiriyor. Yalın tasarıma ve esnek bir yapıya sahip bir ürün olan ‘Artcrete’, yüksek mukavemetli, darbelere, çizilmelere ve suya dayanıklı yapısıyla da öne çıkıyor. Estetik ve işlevsel yapısıyla beğeni kazanan yenilikçi kaplama malzemesi, sıradanlıktan sıkılan ve yaşam alanlarını farklılaştırmak isteyenlere, mükemmel bir seçenek sunuyor.

Estetik, işlevsel ve dayanıklı

İlhamını sanattan alan, beton kadar güçlü ‘Artcrete’, ismini de, İngilizce sanat (art) ve beton (concrete) kelimelerinin bileşiminden alıyor. Suya karşı dayanıklı olduğundan, banyo gibi ıslak hacimlerde de kullanılabiliyor. ‘Artcrete’ ayrıca dışarıdan içeriye su geçirmemesine rağmen, içerideki nemi dışarıya atabilme kabiliyeti ile binaların nefes almasını sağlıyor.

Her türlü yapıda mermer görünümlü kaplama fırsatı

‘Artcrete’, iç ve dış cephe duvarlarında, iç cephe zeminlerinde; kara sıva, beton gibi mineral yüzeylere, eski su bazlı boyalı yüzeylere ve alçı sıva, alçı levha üzerine uygulanabiliyor. Seramik kaplı yüzeylere de uygulanabilen ‘Artcrete’in deseni, çelik mala veya efekt mala ile veriliyor. Renk Ustası’nın 24 farklı rengi kullanılarak binlerce renk elde edilebilen ‘Artcrete’in üzeri ‘Artcrete Coat’ ile kaplanıyor ve uygulama yıllar sonra da tekrarlanabiliyor.  


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)