Banyolarda Eğlence Zamanı

BANYOLARDA EĞLENCE ZAMANI

Evlerimizin en önemli alanlarından biri de banyolar. Renkli ve eğlenceli banyolar yaratmak, sade banyo temasının karşısında iyi bir alternatif oluyor.  18 farklı renk seçeneği ile birbirinden farklı banyolar yaratmanıza olanak sağlayan Bocchi, banyolara yeni bir bakış açısı getiriyor. Sıra dışı tasarımlarda kendini ifade eden renkler, farklı atmosferlerde banyolar yaratıyor. Bocchi’nin renkli tasarımları, doğanın bütün renklerini yansıtırken; canlılığı ile banyolara farklı bir soluk taşıyor ve güne iyi bir başlangıç yapmanıza da olanak sağlıyor. 

Bocchi İletişim Müdürü Özlen Alpaslan; Hayat bu kadar renkliyken neden banyolarda renkli olmasın diyor ve şöyle devam ediyor; ‘’ Renklerin insan üzerindeki etkilerinden dolayı gerek kıyafet seçiminde gerekse yaşadığımız mekânları dekore ederken renk seçimine dikkat etmek gerekir. Renkler insanın ruh halini yansıtır ve etkiler. Sadece ruh halini değil, sağlığını ve enerjisini de etkiler’’. Alpaslan, renkli banyoların insan üzerindeki etkilerini ise şöyle anlatıyor; ‘’Güne güzel başlamak, bütün günü enerji dolu ve mutlu geçirmek isteyenler,  banyolarında kırmızı, turuncu ve sarı gibi sıcak renkleri tercih etmeliler.  Kırmızı renk kişiye enerji ve canlılık kazandırırken, sarı renk sıcak bir his yaratarak, mutluluk verir ve neşeyi arttırır. Turuncu renk ise kırmızının enerjisi ile sarının mutluluk ifadesini bir arada taşır. Banyosunda SPA etkisi yaratmak isteyenler ise yeşil, mavi ve mor gibi renklerin açık tonlarını kullanmalılar. Her üç rengin de ortak özelliği sakinleştirici ve yatıştırıcı etkiye sahip olmalarıdır. Yeşil renk fiziksel ve zihinsel olarak rahatlatıcı özelliğe sahiptir. Mavi renk huzur verirken aynı zamanda stresi de engeller. Mor renk ise zihni ve sinirleri sakinleştirir.’’

BOCCHI TEKNOLOJİSİ İLE GELEN TEMİZLİK 

Hijyen konusunda bilinenlerin çok üstünde bir anlayışla kullanıcılarının karşısına çıkan Bocchi; kirlenmelere ve mikrop oluşumlarına karşı yepyeni bir teknoloji sunuyor. Türkiye’de bir ilk olan sıfır pürüz teknolojisi, sırlı porselenlerin kir ile temas eden yüzeylerindeki lekeleri ve kireçlenmeleri en aza indiriyor. Clean Plus+ teknolojisi ise banyolarda temizliği kolay hale getirirken maksimum düzeyde hijyen sağlıyor. Evler ve genel kullanım alanlarındaki lavabolara ve klozetlere uygulanacak bu teknoloji ile Bocchi, hem daha şık ve temiz, hem de daha sağlıklı banyolar sunuyor. Bocchi, küresel ısınmanın beraberinde getirdiği kullanılabilir su kaynaklarının azalması sorunuyla mücadeleye katkı sağlamak için ‘Çevre Dostu Klozet’i ile de 4 kişilik bir ailenin yılda tam 30,000 litreden fazla su tasarruf etmesine katkıda bulunuyor.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)