​Alligator Yalı Boyası Yapılara Kusursuz ve Benzersiz Kalıcı Bir Görünüm Sağlıyor

Dış cephelere yeniden hayat veren Alligator Boya, üstün boya teknolojisi ile üretilen ürünlerini bir kez daha tüketicilerin kullanımına sunuyor. Ahşap yüzeylerin nefes almasını sağlayan ve ahşabın doğal yapısını bozmayan Alligator Yalı Boyası, yapılara değer katarak kusursuz ve benzersiz bir görünümden fazlasını sunuyor.

Alligator Boya’nın Türkiye’deki en özel ürünlerden biri olan Alligator Yalı Boyası, dış cephe ahşap yüzeylerde kullanılan, her türlü hava şartlarına dayanıklılık gösteren, su bazlı yapısı ile sararma yapmayan, kokusuz ve çevreci boya özelliği taşıyor. Güneşin zararlı ışınlarına karşı içerdiği koruyucu filtreleri ile mükemmel UV direnci ve solmaz bir yapı sağlayan Alligator Yalı Boyası, güneşin zararlı etkilerini minimize ediyor, mikroorganizmalara karşı koruyucu içeriyor.

Ahşabın daima çalışan bir malzeme olması, bu çalışma neticesinde geniş yüzeylerde oluşan çatlaklardan giren suyun tekrar dışarıya atılamaması içeriden çürümesine neden olur. Bu nedenle ahşap daima nefes alan boyalar ile boyanmalıdır. Alligator Yalı Boyası,örtücü özelliği ile hem ahşabın doğal yapısını bozmuyor hem de nefes almasını sağlıyor. Elastik yapısı ve mükemmel aderans kabiliyeti sayesinde ise yüzeyden soyulmuyor, kabarma ve dökülme yapmıyor.

Ayrıca ahşaptaki nem oranının artmasıyla mavi mantar, küf ve diğer biyolojik zararlıların oluşumunu engelleyen kimyasalları bünyesinde bulunduran Aligator Yalı Boyası, yüzey koruması da sağlıyor. Böylece nitelikli ve prestijli ürünlere arzu duyan tüketicilerin ihtiyaçlarını karşılayan Aligator Yalı Boyası, bir boyadan öte kişisel tercihlerin adresi haline geliyor.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)