Yüzeyler Alligator Shine İle Cezbedici Bir Hava Kazanıyor


Alligator Boya, iç ve dış mekânlarda yaratıcı çözümler arayanlara farklı tekniklerin ve çözümlerin yer aldığı alternatif bir dünya sunuyor. “Creative Effect” ürün grubunun içinde yer alan sağlıklı boya ürünleri, duvarlara sedef, saten, mermer, metalik, toprak ve sim efektleri vererek mekânlar için sıra dışı alternatifler yaratıyor.

Alligator Boya, özel efektli ve dokulu ürünleriyle artık iç ve dış mekânlara daha farklı, daha modern ve daha etkileyici bir hava katıyor. “Creative Effect” ürün bünyesinde yer alan Alligator Shine, Alligator Legno uygulanmış yüzeylerde koruyucu etki sağlıyor, uzun süre parlaklık katıyor.

“Alligator Shine ile yüzeyler artık daha ışıltılı”

Alligator Boya’nın yüzde yüz saf akrilik yapıda üretilen su bazlı boyası Alligator Shine, kusursuz parlaklığı ile ahşap desenli dış cephe boyası Alligator Legno’ya çok daha cezbedici bir hava kazandırıyor.

Yüksek UV dayanımı ile renklerin solmasını engelleyen koruyucu yapıdaki Alligator Shine, üstün su iticilik özelliği ile de yüzeyde su barındırmıyor. Transparent yapısı sayesinde ise altındaki yüzeyin dokusunu tüm ayrıntılarıyla öne çıkarıyor, cepheler ışıltısını asla kaybetmiyor.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)