Doğal Taşın Eşsiz Güzelliği ‘Pietra Basaltina’ İle Evinizde

Edilgres, doğadaki en özel taşların renk ve yüzeylerini birebir seramiğe yansıttığı ‘Pietra Basaltina’ serisi ile benzersiz yaşam alanları yaratıyor. ‘Pietra Basaltina’, doğal taşın eşsizliğini ve şıklığını iç ve dış mekanlarına yansıtmayı sevenlere cevap veriyor.

İtalya’nın prestijli seramik markası Edilgres’in, Kale’nin ileri teknolojisi ile hayata geçirdiği doğala en yakın serilerinden biri olan ‘Pietra Basaltina’, özgün ve yüksek kaliteli yapısıyla tüketicinin beğenisine sunuluyor. 

İtalya’nın Bolsena Gölü bölgesindeki yüksek silikon içerikli magma kayasından ortaya çıkan bazalt taşı, Pietra Basaltina serisi ile yaşam alanlarına taşınıyor. Çok sert bir yüzeye ve porfirik yapıya (kayacı oluşturan tanelerin farklı boylarda olması) sahip demir gri renkli kaya, bu alanda geniş bir ürün portföyü sunan Edilgres’in uzmanlığı ile birebir seramiğe yansıtılıyor. 

Doğada bulunan taşların renk ve yüzey dokularının olduğu gibi korunduğu ve bu özel taşların orijinal güzelliğinin tekrar ortaya konulduğu bir üretim sürecinden geçen ‘Pietra Basaltina’ kullanıcıların kendilerini özel hissetmelerini sağlıyor.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)