“Asansörler Artık Çift Katlı” Kore Devi Hyundai, Asansöre Kat Çıktı

Türkiye pazarında 2010 yılından beri faaliyet gösteren Kore devi Hyundai Elevator, yenilikçi ürünleriyle dünya asansör sektöründe fark yaratmaya devam ediyor. Aynı asansör kuyusu içerisinde üst üste yerleştirilmiş iki asansör kabininden oluşan “Double Deck (çift katlı kabin)” asansörleri ile Hyundai Elevator, yüksek katlı binalarda yoğunluktan kaynaklanan bekleme sorununu çözecek.

2010 yılında Türkiye’ye güçlü bir giriş yapan ve Hyundai Elevator Türkiye ismiyle hizmet veren Kore devi Hyundai Elevator, geliştirdiği ve kullandığı teknolojilerle fark yaratıyor. Bu teknolojilerden biri olan Double Deck asansörler, aynı asansör kuyusu içerisinde üst üste yerleştirilmiş iki kabinin birlikte hareket etmesi prensibiyle çalışıyor. İki ayrı kata aynı anda hizmet vererek hem binanın taşıma kapasitesi 1.8 kata kadar artırılıyor hem de bekleme ve yolculuk süreleri minimum düzeye indirilmiş oluyor.

Hem çift katlı hem akıllı

Double Deck Asansörlerin binanın yapısına veya trafiğine uygun çeşitli modelleri bulunurken, aerodinamik kapsülü sayesinde kabin içi titreşim, gürültü gibi etkenler en aza indirildiğinden, konforlu bir ulaşım sağlanıyor. Farklı katlarda durulması sonucu iki kabin arasında oluşacak mesafe farklılıklarını da otomatik olarak ayarlayan Double Deck asansörler aynı zamanda hava basıncı, titreşim ve gürültüyü minimize edecek şekilde tasarlandı.

Az enerji yüksek performans

Hyundai Elevator Türkiye CEO’su Hakan Ek, “Yeşil bina projelerinin vazgeçilmez unsuru olan akıllı teknolojiler, gün geçtikçe daha da önem kazanıyor. Daha modern binalarda yaşıyor, teknolojinin tüm imkanlarından her an her yerde yararlanıyoruz” dedi. Hemen hemen her gün kullandığımız asansörlerin de günümüz teknolojisine ayak uydurduğunu belirten Ek, “Yüksek teknoloji ile donatılmış asansörler, yüksek standartlarda mühendislik çalışmasından geçerek üretiliyor. En az enerji tüketimi ile en yüksek performans sağlayacak şekilde tasarlanıyor” diye konuştu. 

KUTU/…
Dev projelerde yer alıyor

2010 yılında Türkiye pazarına giriş yapan Hyundai Elevator; dünya üzerindeki güçlü referanslarıyla yakaladığı başarı ve büyümeyi burada da sürdürdü. Kısa sürede önemli ve büyük projelerde yer alan marka, 6 yılda sektörün öncelikli tercih edilen markalarından birisi haline geldi. Metropol İstanbul, Diyarbakır Havalimanı, Üsküdar-Çekmeköy Metro hattı, Folkart Towers, Nidakule Ataşehir-Levent, Varyap Meridian, Water Garden, Manzara Adalar, İSTMarina, İstanbul Adalet Sarayı, Ülker Arena, Nurol Tower, ve Sarphan Finans Park gibi birçok farklı ve prestijli projede sahip olduğu ileri teknoloji ürünler ile fark yaratan Hyundai Elevator, özellikle 25 kat ve üzeri binalarda yüksek hızlı asansör segmentinde aktif olarak yer alıyor. Yakın zamanda alçak konut segmentine uygun ürünleri ile de pazarda yer almaya başlayacak.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)