Kale Boya, ‘İs7anbul Antique’ İle Antik Çağın Doğallığını Günümüze Taşıyor

Kale Boya, ‘İs7anbul Antique’ ile tüketicilere, alışılmışın dışında dekorasyon seçeneği sunuyor. ‘İs7anbul Antique’, antik çağın doğallığını günümüze taşıyan traverten dokusuyla mekanlar için eşsiz bir görünüm yaratıyor.

Yüksek su buharı geçirgenliği ile nefes alan, sağlıklı ortamlar yaratan ‘İs7anbul Antique’, farklı uygulama teknikleri kullanılarak özel ve zengin dokular oluşturuyor. ‘İs7anbul Antique’, traverten deseninin yanı sıra, kullanılan uygulama aleti, yöntemi ve kullanıcının hayal gücü doğrultusunda sonsuz sayıda desen yaratma imkanı sağlıyor. 

Birbirine benzemeyen mekanlar oluşturan ‘İs7anbul Antique’, son katının ‘İs7anbul Antique Coat’ ile kaplanmasıyla, özel, kusursuz bir rustik görünüm sağlıyor. 

Yaratıcı ve kolay uygulama

İs7anbul Antique temiz su ile karıştırılarak homojen bir harç elde ediliyor. Hazırlanan harç tüm yüzeye düzgün bir şekilde uygulanıyor. 5-6 saat sonra ikinci kat uygulamasıyla harç, tüm yüzeye düzgün bir şekilde uygulanır. Yüzey henüz yaşken sert kıllı bir fırça ile bastırıp çekilmek sureti ile desen oluşturuluyor. Oluşan desenin üzerinden mala ile hafifçe geçiliyor. Hafif kurumanın ardından kuru mala ile basınç uygulanarak perdah yapılıyor ve kurumaya bırakılıyor. 

‘İs7anbul Antique Coat’, Renk Ustası’nın 24 farklı rengi kullanılarak renklendiriliyor. 5-6 saat sonra, eskitme efekti vermek için Antique Coat sünger yardımı ile uygulanıyor.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)