Tek Sistemle Çok İş Yapan Klima

İklimlendirme sektörünün öncü inovatif markası Mitsubishi Electric, yüksek teknolojiye sahip ürünleri ile ısıtma, soğutma ve sıcak su ihtiyacını tek bir sistem ile merkezi olarak sağlarken klimaları uzaktan kontrol etme imkanı da tanıyor. Eksi 25 derecede bile yüksek ısıtma performansı sunan Mitsubishi Electric klimalar, 70 derece sıcaklığa kadar kullanım sıcak suyu da sağlıyor. Tüm bunları mobil kontrolle gerçekleştirebilen Mitsubishi Electric klimalar, özellikle kış aylarında mekana gelmeden ortamı istenilen sıcaklığa getirmeyi mümkün kılarak konfor sunuyor.

Konutlar gibi bireysel yaşam alanlarının yanı sıra ofisler, hastaneler, restoranlar gibi ticari kullanımı da içine alan farklı mekanların iklimlendirme ihtiyaçlarına geniş ürün gamı ile hizmet veren Mitsubishi Electric Klima Sistemleri, ileri teknolojiye sahip üretim teknikleri kullanılarak özel olarak geliştirilmiş güçlü bir ısıtma performansı sunuyor. Klima sistemleri ile ısıtma sağlarken aynı zamanda sıcak kullanım suyu üretimine ve yerden ısıtma amaçlı sıcak su teminine imkan veren Mitsubishi Electric ürünleri, yoğun kar altında bulunan bölgelerde bile koruyucu aksesuarları sayesinde performansından ödün vermeden çalışmasını sürdürüyor.

Eksi 25 derecede bile yüksek ısıtma performansı

Mitsubishi Electric’in en soğuk iklim şartlarına sahip bölgelerde dahi ideal ısıtma çözümü sunan ileri teknolojisi, eksi 25 derecede bile yüksek kapasite ile sorunsuz bir ısıtma konforu sağlıyor. Üstelik bu performansı ilave elektrikli ısıtıcı kullanmadan enerji verimli ısı pompası teknolojisi ile gerçekleştiriyor. Ayrıca zorlu dış hava koşulları için özel olarak tasarlanan klima üniteleri ve aksesuarlarda kullanılan malzemenin dayanıklılığı sayesinde sistemin dış hava koşullarından etkilenmesi minimuma indirgeniyor ve kesintisiz ısıtma imkanı sunuluyor.

İklimlendirme ve sıcak su için tek sistem yeterli

Tüm yaşam alanlarının ortak gereksinimi olan iklimlendirme ve sıcak su gibi farklı ihtiyaçlar, Mitsubishi Electric ürünleri sayesinde tek bir sistemle merkezi olarak çözülebiliyor. Elde edilecek sıcak suyun, yerden ısıtma sistemlerinde ya da sıcak kullanım suyu temininde alternatifli olarak değerlendirilmesine imkan tanıyan Mitsubishi Electric ürünleri, kullanım sıcak suyunda 70 derece sıcaklığı sağlayarak öne çıkıyor.

Uzaktan kontrol ile her an ısınma konforu

Kış aylarında mekanın istenilen ısı konforu şartlarına ulaşması yaz aylarına göre daha fazla zaman alıyor ve geçen sürede hissedilen konforsuzluk hissi de daha uzun sürüyor. Bu noktada Mitsubishi Electric, klimalarına uzaktan kontrol ve erişim imkanı sağlayarak kullanıcılar mekana gelmeden ortamın ısıtılmasını mümkün kılıyor. Böylelikle hem daha hızlı ve ekonomik bir iklimlendirme gerçekleştiriliyor hem de bina ısısının kaybolması engelleniyor. Kontrolden otomasyona kadar her aşamada cihazın yanına gitmeden erişim sağlanması, kullanıcıların yanı sıra montaj, bakım ve servis yetkililerine de kolaylık sağlıyor.

Yatırım maliyetleri ve enerji tüketimi düşüyor

Kullanıcılarına sunduğu konfordan, ısıtma performansından ve enerji verimliliğinden ödün vermeyen Mitsubishi Electric, teknolojik gelişmeleri her yeni seri cihaza adapte ediyor. Dış ünite kapasitesinin iki katına kadar ulaşabilen bağlı iç üniteler ile otel, hastane gibi bina içi bölgesel kullanıma sahip uygulamalarda hem yatırım maliyetlerini azaltıyor hem de düşük enerji tüketimi ile sistemin kendisini daha kısa sürede amorti etmesini sağlıyor.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)