Ofiste Akustik Dönem

Günümüz iş hayatında açık ofislerin sayısı hızla artıyor. Bu durum ofis içi iletişimi ve motivasyonu artırsa da, önemli bir sorunu beraberinde getiriyor: Gürültü kirliliği. Akustik etki yaratan kanepe ve dolaplarıyla dikkat çeken Tuna Ofis, şimdi de aynı özelliğe sahip bölücü paneller üzerine çalışmalarını sürdürüyor. Bu yıl içerisinde piyasaya sürülecek ürün ile kalabalık ofislerde çalışanlar, aradıkları sakin ve huzurlu ortamın yanı sıra kişisel bir alana da kavuşacak.

Akustik denildiğinde aklımıza konser salonu, gösteri sanatları merkezi gibi etkinlik mekanları geliyor. Oysa günümüzün çalışma anlayışı, akustiği iş hayatına da taşıyor. Bu durumun başlıca nedeni, açık ofislerin sayısının hızla artması. Çalışanların motivasyonunu ve iletişimini artırsa da, gürültü kirliliği gibi önemli bir sorunu beraberinde getiren açık ofisler için en etkili çözüm ise, akustik ürünler. Tuna Ofis, tasarımları ve kullanılan materyalleri ile akustik etki yaratan ürünleriyle ofis çalışanlarına sessiz bir ortam sunuyor.

Tuna Ofis’in akustik özelliğe sahip dolaplarının arka ve iç yüzeylerine, içinde kumaşın da olduğu farklı döşemeler uygulanıyor. Böylelikle ses izolasyonu ile birlikte estetik bir görünüm sağlanıyor. Yüksek sırtlıkları ve kenarlıkları ile sesin dağılmasını önleyen kanepeler ise, çalışanların çay-kahve molalarını keyifli bir ortamda geçirmelerine olanak tanıyor. Tuna Ofis ayrıca, ses izolasyonu özelliğinin yanı sıra açık ofislerde çalışanlara kişisel alan yaratan bölücü paneller için çalışmalarını sürdürüyor.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)