Dış Cephelerde Değişime Hazır Olun: Baumit CreativTop

Dış cephelere sadece doğru renk tonu seçimi ile farklı bir görünüm kazandırmanın ötesinde, yeni doku alternatifleri ile farklı karakterler de katılabilir. Bugüne kadar geliştirilmiş en inovatif doku alternatiflerini barındıran Baumit CreativTop, sınırsız tasarım imkanı ile yaratıcılığı ön plana çıkarıyor.

Kullanıma hazır ve farklı dokularla şekillendirilebilen Baumit CreativTop, farklı tane boyutuna sahip altı ürünle kaba dokudan ipeksi görünüme sahip cephelerin tasarlanmasına imkan tanıyor: CreativTop Max (4mm), CreativTop Trend (3mm), CreativTop Vario (1,5mm), CreativTop Fine (1mm), CreativTop Pearl (0.5mm) ve CreativTop Silk(0.2mm).

Sunduğu çok yönlü uygulamalarla 752 farklı renk tonu alternatifine ve yaratıcı kombinasyonlara imkan sağlayan Baumit CreativTop dış cephelere;

-Mükemmel renk dayanıklılığı ve UV’ye karşı direnç
-İklim etkilerine karşı direnç
-Isı yalıtım sistemlerine uygunluk
-Kullanıma hazır, güvenilir kalite
-Tek seferde uygulama
-Ayrıca boya gerektirmeme
-Daha fazla dayanıklılık ve uzun ömür
-Yüksek su iticilik gibi avantajlar da sunuyor.

CreativTop, tüm yapılarda ısı yalıtım sistemleri, eski ve yeni uygulanmış mineral esaslı sıva, sıva altı harç ve beton üzerinde son kat olarak kullanılabiliyor. Ayrıca organik bağlayıcı sıva altı harçların, kaplamaların veya tamir sıvalarının yüzeyini düzeltmek amacıyla da tercih edilebiliyor.

Özgürce şekillendirilebilen bir ürün olan CreativTop’ın uygulamasında tasarıma bağlı olarak değişik malzemelerle uygulama yapılabiliyor.



Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)