Bürotime İle Kişiselleştirilebilir Çalışma Alanları Yaratmak Mümkün

Türkiye’nin lider ofis mobilya üreticisi Bürotime, geliştirdiği “Elements” konseptiyle hayal edilen kişiselleştirilebilir çalışma alanlarını, farklı ihtiyaçlara uygun ürün seçenekleriyle yaratma imkânı sunuyor.

Üretim serüvenine başladığı günden bu yana, yalın tasarım anlayışıyla kullanıcılara fonksiyonel ve kalıcı çözümler sunan Bürotime, ofislerdeki çeşitli kullanım senaryolarını göz önünde bulundurarak, çalışanların gün içerisindeki farklı ihtiyaç ve beklentilerini karşılayacak “Elements” konseptini tasarladı. Geliştirilen konsept Solo, Social, Teamwork ve Meeting başlıklı dört kategori altında, ofisin değişen dinamiklerini tek çatı altında toplamayı hedefleyerek kullanıcısına hayal edilen kişiselleştirilebilir çalışma alanlarını farklı ihtiyaçlara uygun ürün seçenekleriyle yaratma imkanı sunuyor.

Lider üretici, en yeni ürünlerini ilk kez geçtiğimiz Ekim ayında Uluslararası Ofis Yönetim ve İç Tasarım Fuarı - Orgatec 2016’da kullanıcıların beğenisine sundu. Operasyonel çalışma serisi alanında üst düzey verimlilik sağlayan Era ürün ailesi, toplantı grubunda özgün tasarım diliyle şeffaf çalışma alanları vadeden Note, bekleme & lobi bekleme alanlarında konforlu oturumu ve naif çizgisiyle dikkatleri üzerine çeken Bliss, ergo - dinamik tasarımıyla ofiste ayakta çalışabilme imkânı sunan Set ve konforlu oturuma ihtiyaç duyulan her alanda rahat kullanım sağlayan Point, fuarda ilk kez sergilenen ürünler arasında yerini aldı.

Ahşabın ve teknolojinin ortak hikâyesi

Günümüz çalışma ortamlarının vazgeçilmezi olan teknoloji ürünlerini, rahatlıkla kullanılabilmesi için kullanıcıya özel çözümler sunan Era, geçmişin samimiyeti ve sıcaklığını ürün ailesindeki her ferdi ile çalışma ortamlarında yeniden yaşatmayı hedefler. Bacaklarda kullanılan doğal ahşabın teknolojiyle şekillendirilmiş metal birleşim detaylarıyla buluşması, her iki çağın birbiriyle uyum içerisinde var oluşunu nitelerken, teknoloji öncesi ve sonrası bu iki dönemi, mütevazı bir biçimde kullanıcıya sunar. Era operasyonel çalışma serisi, ürünlere kablo kanal detay çözümleri getirerek teknolojik ayrıntıları gizlerken sahip olduğu her ünitesiyle, kişiye özel değişkenlik gösteren ihtiyaçlara ve zevklere hitap edebilecek nitelikte tasarlandı.

Farklı, yenilikçi ve dinamik mekânların koltuğu

Değişen ofis kültüründen yola çıkarak tasarlanan Stay oturma grubu, yönetici ofislerine alışılagelmiş çizgilerin dışında yeni bir soluk getirmeyi amaçlar. Rahatlıktan ödün vermeden, daha spor ve dinamik çizgideki tasarımıyla yönetici ofislerinde aranan güç ve prestij algısını oluşturur. Masif ahşap gövde üzerine konumlandırılan yumuşak minder ve yastıkları, Stay’e sportif ve dinamik bir hava katar. Stay oturma grubu yenilikleri takip etmek isteyen modern yöneticilerin işini kolaylaştırır.

Toplantı grubunda gücü hissedebileceğiniz şeffaf alanlar 

Zamana direnen tasarımların ortak noktası; yıllar geçse de ürünlerin sağladığı görselliğin eskimemesi ve kullanıldığı mekânlara işlevsellik dışında da değer katmasıdır. Bu değerlerle birlikte kullanıcısına farklılık katan tasarımlar, eşsiz bir kimlik yansıması oluşturarak yaratılmak istenen algının temel taşı olurlar. Kalite algısının temiz detaylar ve yalın tasarım ile yoğrulduğu Note, toplantı grubunda verimliliğinizi en üst noktaya taşıyacak şeffaf çalışma alanları sunar. Zeminden yukarı doğru açılan çizgisi, orta noktada kendine özgü bir dil içerisinde uzanırken; alüminyum ayakların göz alıcı etkisi, çalışma yüzeyine birleştiği noktada ayrılır. Kullanım amaçlarına göre farklı boyut ve formlarda tasarlanan Note, zengin renk alternatifleriyle toplantı grubunda kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılayacak yenilikçi çözümler sunar.

Ergo - dinamik çalışma alanları 

Günde ortalama sekiz saatini oturarak geçirmek zorunda kalan bir çalışan, hareketsizlik sonucu doğan kas ve iskelet sistemi rahatsızlıkları dışında göz kuruluğu, psikolojik ve ruhsal rahatsızlıklar, dikkat kaybı, iç organlarda fonksiyonel yavaşlama, kardiyovasküler sistem üzerinde olumsuz etkiler vb. daha birçok sağlık problemiyle karşı karşıya kalmaktadır. Olumsuz etkileri minimize ederek hem fiziksel hem de zihinsel anlamda ofis çalışanlarının sağlığını korumak için tasarlan Set, yüksekliği ayarlanabilir teleskopik bacakları sayesinde daha sağlıklı bir çalışma ortamı sunar.



Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)