Jeneratör Seçiminde Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar...

Beklenmedik enerji kesintilerine karşı ev ve iş yerlerinde jeneratör önlemi almak isteyenlerin karşılaştıkları en önemli soru hangi jeneratörü tercih etmeleri gerektiği. Jeneratörün etkili bir şekilde kullanımı için jeneratör seçimi yaparken toplam ihtiyaç duyulan gücün hesaplanmasının öncelik olduğunu belirten Aksa Jeneratör CEO’su Alper Peker; jeneratörün yakıt tipi, gürültü seviyesi ve satış sonrası servis hizmet kriterlerinin değerlendirmesini öneriyor.

Sürekli ve dönemsel enerji ihtiyacını karşılayan jeneratörlerler, farklı amaçlara yönelik model ve güç seçenekleriyle bireysel alıcılarda kararsızlıklara neden olabiliyor. Aksa Jeneratör CEO’su Alper Peker; jeneratör seçiminde yol gösterecek başlıca teknik değerlerin göz önünde bulundurulmasının ev ve iş yerleri için jeneratör satın alacakların doğru seçimi yapmalarına yardımcı olacağını söylüyor.

Güç tespiti için öncelikleri belirlemek gerekiyor

Jeneratörün kullanılacak alandaki cihazları aksatmadan çalıştırması ve enerjinin kesintisiz sağlanması için ihtiyaç duyulan gücün belirlenmesi gerekiyor. Bir uzman yardımıyla aynı anda çalıştırılacak cihaz veya makinaların değerlerinin tespit edilmesi jeneratörden beklenen verimin alınması açısından büyük önem taşıyor.

Kişilerin ev veya iş yerlerinde hangi cihazlara enerji sağlanacağını belirtmesi gerektiğini söyleyen Aksa Jeneratör CEO’su Alper Peker; “Şebekeden gelen enerji ile ev ve iş yerindeki elektrikli tüm cihazları çalıştırabilirken, jeneratörler motor gücüne bağlı olarak sınırlı sayıda cihazın enerji ihtiyacını karşılayabilir. Herhangi bir aksaklık yaşamamak için bu cihazların uzman yardımıyla gücü hesaplanmalıdır. Aksa Jeneratör olarak bizim önerimiz jeneratör seçiminin yanı sıra jeneratörün uzun yıllar verimli kullanımı için de satış sonrası hizmeti verebilecek güvenilir markalar tercih edilmedir” dedi.

Geniş kullanım alanı için portatif jeneratör öneriyor

Ev ve küçük işletmelerdeki koşullara bağlı olarak uygunluğuna ve ulaşılabilirliğe göre benzin, dizel ve doğal gaz yakıtlı jeneratör seçeneği kullanıcıların tercihine sunuluyor.

Kullanım alanlarına göre farklı yakıt tipinde jeneratör seçenekleri sunduklarını belirten Aksa Jeneratör CEO’su Alper Peker; “Özellikle konutlar için dizel yakıtlı portatif Aksa Jeneratörleri müşterilerimize tavsiye ediyoruz. Kolaylıkla temin edilebilen dizel jeneratörler, enerji sürekliliği sağlanmasına yardımcı oluyor. Dizel yakıtının parlayıcı özelliğinin olmaması, sabit alanlarda kullanıma uygun bir tercih. Aynı zamanda ev içi kullanım için müşterilerin endişesi jeneratörün gürültü seviyesi. Aksa Portatif Jeneratör sessiz olmasıyla kullanıcılara rahat bir ortam yaratırken, taşınması kolay olduğundan sadece kısa elektrik kesintisine karşı değil kamp, piknik gibi etkinliklerde de kullanıcılara kesintisiz enerji sunuyor” dedi. 


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)