Banyo ve Mutfaklarda Kendi Kendini Temizleyen Lavabo ve Klozetler

E.C.A. Serel, “Hayatı kolaylaştıran parlak fikirler” konseptiyle piyasaya sunduğu banyo ve mutfak ürünleriyle daha az temizlik malzemesi tüketimi, daha sağlıklı bir yaşam ve daha kolay bir hayat vaat ediyor. Temizlik alışkanlıklarını değiştiren Hygiene Plus teknolojisi yüzde 40’a varan oranda su tasarrufu da sağlıyor.

Hygiene Plus teknolojisi sayesinde temizlik kimyasalları kullanılmadan hijyenik bir ortam yaratılabiliyor. E.C.A Serel üstün teknolojiyi modern tasarımla birleştiren yeni ürünleriyle banyo ve mutfaklara yeni bir soluk getiriyor.

Kir tutmayan armatürler

E.C.A. Hygiene Plus kaplama teknolojisini Türkiye’de ilk kez armatürlere uyguluyor. Hygiene Plus özelliği sayesinde yüzeyler kir tutmuyor, banyolar kolayca temizlenirken, su ve deterjan kullanımı en aza indirgeniyor.

Açma kapama için herhangi bir yerine dokunmak yeterli

E.C.A. Touch armatürler dokunma kontrolü teknolojisi sayesinde armatürün herhangi bir yerine dokunulduğunda açılıyor ve kapanıyor. E.C.A. Touch dokunmatik özelliği sayesinde hijyenik ve pratik bir kullanım sağlıyor.

Su sıçratmadan hijyen sağlıyor

SEREL fonksiyonellikte ve hijyende bir adım öne çıkmayı başarıyor. 4Life ve Poseidon klozetler SEREL’in geliştirdiği EasyWash yıkama sistemi sayesinde suya yön vererek su sıçratma problemini ortadan kaldırıyor %100 temizlik sağlıyor.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)