Dış Mekanlarda Uzun Ömürlü ve Dayanıklı Bir Kullanım: Novathermowood Dişbudak

Dış mekanlarda kullanılan ürünlerin seçiminde en önemli kriterlerden biri malzemelerin uzun ömürlü olması. İnsan trafiğinin yoğun olduğu veya dış etmenlere daha açık mekanların zemin ve cephe kaplamalarında ise dayanıklılığın yanı sıra kullanılan ürünlerin şıklık katmaları da önemli rol oynuyor. 

Kurulduğu 2005 yılından beri ahşap sektöründe faaliyet gösteren Novawood, Thermowood teknolojisi ile ürettiği dış mekan zemin ve cephe kaplama koleksiyonuyla estetiğin ve dayanıklılığın birleştiği mekanlar yaratıyor. Novathermowood Dişbudak cephe ve zemin koleksiyonu; havuz kenarlarından bahçelere, konut cephelerinden alışveriş merkezi ve restorasyon projelerine kadar her alanda güvenle kullanılabiliyor. 

Dış mekanlarda kullanılan ürünlerin seçiminde en önemli kriterlerden biri malzemelerin uzun ömürlü olması. İnsan trafiğinin yoğun olduğu veya dış etmenlere daha açık mekanların zemin ve cephe kaplamalarında ise dayanıklılığın yanı sıra kullanılan ürünlerin şıklık katmaları da önemli rol oynuyor. Doğanın bize sunduğu en güzel hediye olan ahşabı, soluk alıp veren yaşam alanlarına dönüştüren Novawood, novathermowood dişbudak cephe ve zemin ürünleri ile mekanların farkını ortaya çıkarıyor.

En sert hava koşullarına  bile dayanıklı

Ahşabı en doğal ve mükemmel haliyle korumak için uygulanan bir ısıl işlem yöntemi olan Thermowood teknolojisinin Türkiye’deki ilk temsilcisi olan Novawood, bu konudaki yetkinliğini zengin dış mekan cephe ve zemin koleksiyonuna yansıtıyor. En iyi malzemeyi üretirken doğallığın dışına çıkmayan ve doğadan ilham alan marka, dayanıklı ve dekoratif seçenekleri ile her stile uygun alternatifler sunuyor. 

Dış mekan kullanımlarında sektörünün vazgeçilmezi haline gelen novathermowood Dişbudak’ın ömrü, Thermowood işleminden sonra en sert hava koşullarında minimum 25 yıla ulaşıyor. Zemin kaplamalarında kullanılan novathermowood Dişbudak Deck, çekici kahve rengi ile mekanlara şıklık katıyor. Sert bir yapıda olmasından dolayı yoğun sirkülasyonun yaşandığı dış mekanlar için ideal kullanım sunuyor. novathermowood Dişbudak Cephe Kaplama ürünleri ise zemin kullanımlarında olduğu gibi cephede de mükemmel sonucun elde edilmesini sağlıyor. Farklı ebatlarda üretilebildikleri için cephe kaplamalarında en iyi alternatiflerden biri olarak öne çıkıyor. Hareli yapısıyla ahşabın tüm sıcaklığını ve doğallığını yansıtıyor. 

ürkiye’nin tek masif ahşap Ar-Ge laboratuvarına sahip olan Novawood, her zaman öncü olmayı gerektiren kurum kültürü ile sektörünün lider şirketi olarak öne çıkıyor.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)