Minimalist Tasarımda Yüksek Konfor

GROHE Lineare’nin görünümü tamamen yenilendi

Yenilenen ve geliştirilen GROHE Lineare’de minimalist tasarım bir üst düzeye taşınırken çıkış ucu yüksekliği daha da yüksek konfor için yeniden ayarlandı

GROHE, en çok tercih edilen Lineare batarya yelpazesini bir dizi akıllı kullanıcı dostu iyileştirme ile yenileyip genişletti ve tamamen yeni bir görünüm kazandırdı. GROHE ürün yelpazesinin tasarım klasikleri arasında yer alan Lineare 10 yılır müşterilere sunulan bir ürün. Son yenilemelerle Lineare’nin DNA’sı, GROHE Tasarım Stüdyosu ekibi tarafından evriminde bir sonraki aşamaya taşınmış oldu.

Lineare’nin en çarpıcı özelliklerini, ince boyutları ve net şekilde tanımlanan silueti oluşturuyor. GROHE tarafından bugüne kadar üretilen en ince batarya gövdesini, yassı bir çıkış ucu ve görsel açıdan ölçülü bir kumanda kolu ile bir araya getiren ve son derece dengeli oranlara sahip olan Lineare’nin, mimari görünüşü, zarif düz kenarlara sahip silindirik biçimleri, ağırlığı yokmuş izlenimi veren çekici bir tasarım ile harmanlanıyor. Pürüzsüz geçişleri evrensel cazibesini daha da pekiştirerek, hem kare hem de yuvarlak seramiklerden oluşan olabilecek en geniş yelpazeye mükemmel şekilde uyum sağlamasını mümkün hale getiriyor.

GROHE, Lineare’nin zamanın ötesine geçen zarif tasarımını rötuşlamanın yanı sıra, daha da yüksek kullanım kolaylığı için, mühendisliğini de geliştirdi. Yüksekliği arttırılan ve daha da ileriye uzanan çıkış ucu, daha rahat el yıkamak ve su deneyiminin keyfini çıkartmak için bol alan sağlıyor. Geniş model yelpazesi, dönebilen çıkış uçlu bir lavabo bataryası, bir yerden küvet çıkış ucu, duvara montaj lavabo modelinin yanı sıra üç delikli bir versiyonu da içeriyor. Ürün varyantları, nefes kesici chrome ve mat SuperSteel yüzey seçenekleri ile temin edilebiliyor.



Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)