Legrand Sürdürülebilirlik Yönetimini Çalışma Kültürüne Dönüştürüyor

Legrand’ın MyHOME Otomasyon Sistemi ile yüzde 60'a varan enerji tasarrufu

Son yılların en önemli konularından olan “sürdürülebilirlik”, şirketlerin de en önemli gündem maddelerinden biri olarak karşımıza çıkıyor. Bu farkındalıkla, artan küresel sorunlara dikkat çeken markalar, sürdürülebilirlik yönetimini çalışma kültürünün ayrılmaz bir parçası olarak görüyor. Legrand Grubu, hayata geçirdiği tüm ürünlerini de bu bakış açısıyla üretiyor. Legrand, varlık sensörlerinden otomasyon sistemlerine kadar sunduğu çözümlerle aydınlatmayı, ısıtmayı ve diğer enerji tüketen  ürün ve sistemlerini en az maliyetle en yüksek verimi almak için denetliyor ve programlıyor.

Gezegenimizin kaynaklarının sınırsız olmadığının farkındalığıyla tüm iş süreçlerini yöneten Legrand Grubu, elektrik tüketimini azaltmak ve yüksek kalitede enerji kaynağı sağlamak amacıyla elektrik tüketimi kontrolünün iyileştirilmesi için pek çok çözüm sunuyor.

Doğal kaynaklarımızı optimum kullanarak,  tüm iş süreçlerini gelecek nesillerin ihtiyaçlarının karşılanmasına ve kalkınmasına imkan verecek şekilde tasarlayan Legrand Grubu; faaliyet gösterdiği tüm coğrafyalarda enerji verimliliği ve düşük sera gazı emisyon değerlerine sahip enerji kaynaklarının kullanımına yönelerek, uyguladığı enerji yönetimiyle daha az sera gazı salınımı gerçekleştiriyor. Ayrıca iklim değişikliği problemiyle büyük tehdit altında olan günümüz dünyasının ihtiyaçlarına kulak veren Legrand, 2013 yılından bu yana tüm fabrikalarında çevrenin ve doğal kaynakların korunmasında büyük önem taşıyan alternatif yakıt ve hammaddeleri kullanıyor.

Legrand ile yüzde 60' a varan enerji tasarrufu

Varlık sensörlerinden otomasyon sistemlerine kadar sunduğu çözümlerle aydınlatmayı, ısıtmayı ve diğer enerji tüketim ekipmanlarını en az maliyetle en yüksek verimi almak için denetleyen ve programlayan Legrand, tüm ürünlerini de bu bakış açısıyla üretiyor. Enerji tüketimini azaltmak ve ticari yapılara yapılan yatırımlar üzerinden elde edilen gelirleri en üst seviyeye çıkarırken, enerji kalitesini artırmak için pek çok çözüm yolu sunuyor. Aydınlatma yönetimi ürünleriyle ofislerdeki gereksiz elektrik kullanımına son veren Legrand, yeşil prizler ile de enerji tüketimini minumum seviyeye indiriyor.

Ayrıca Legrand, MyHOME Otomasyon Sistemi'ndeki aydınlatma yönetimi ile EN 15193 standartlarına göre doğru koşullarda inşa edilmiş bir ev, otel ya da işyeri gün ışığından daha fazla faydalanarak, yüzde 60' a varan enerji tasarrufu sağlayabiliyor. Ve hatta Legrand, son teknolojiyi kullanarak geliştirdiği koridor, banyo, WC, otopark ve bahçe gibi ortak alanlarda kullanılan hareket sensörleriyle 


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)