Akçansa, Projeleriyle İnsanların Hayatına Dokunuyor

Akçansa, bu yıl Yapı Fuarı’nda standıyla ilgi odağı oldu. Betonsa'nın referans projeleri, stantta yer alan Türkiye haritası üzerindeki ekranlar aracılığıyla katılımcılara insan hikayeleri üzerinden anlatıldı. 

i Akçansa, yapı sektörünün temsilcilerini bir araya getiren 40. Yapı Fuarı’nda ziyaretçilerine yine farklı bir deneyim yaşattı.Akçansa, Betonsa' nın Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu, metro, rüzgar gülü gibi Türkiye'nin farklı bölgelerine yayılan referans projeleri hakkındaki bilgileri, teknolojik standında ziyaretçileriyle paylaştı.

Akçansa, Betonsa markasıyla Samsun’da hayata geçirdiği yol beton projesi ile Samsunluların hayatının nasıl kolaylaştığını, Ali Sami Yen Spor Kompleksi-Türk Telekom Stadyumu’ndaki taraftarların coşkusunu, metro müzisyenlerinin enstrümanlarıyla yolculara nasıl eşlik ettiğini, duygusal insan hikayeleri üzerinden standı ziyaret edenlerle paylaştı.

Akçansa'dan yeni ürün: Solidcem

Akçansa’nın zemin güçlendirici yeni ürünü Solidcem de fuarda dikkat çeken ürünler arasındaydı. İnceliği yüksek, sülfata ve kimyasal etkilere karşı dayanıklı, zemin güçlendirme projelerinde enjeksiyon sırasında köpürmeyen yeni ürün Solidcem, zemin güçlendirme ve sülfata dayanaklı çimento sınıfında üretilen ilk ve tek markalı ürün olma özelliğiyle dikkat çekiyor.

Akçansa Genel Müdürü Şahap Sarıer, “Akçansa, Türkiye’de yapı malzemeleri sektörünün lideri olarak, müşterilerimizin tüm taleplerini karşılayacak ürünler ve çözümler üretmeye devam ediyoruz. Sektörümüz için de katma değer sağlayacak yenilikçi çalışmalara imza atmaktan gurur duyuyoruz" dedi.

Akçansa ödüle doymuyor

Capital Dergisi tarafından düzenlenen ‘En Beğenilenler’ organizasyonunda bu yıl 15. kez ardı ardına çimento sektörünün ‘En Beğenilen Şirketi’ seçilen Akçansa, ayrıca bu yıl yedincisi düzenlenen Sabancı Altın Yaka Ödülleri’nde ‘Sinerji’ ve ‘Pazar odaklılık’ bireysel kategorilerinde birincilik ödülünün, ‘İnsana yatırım’ kategorisinde mansiyon ödülünün, ‘İnovasyon ve kurumsal girişimcilik’ kategorisinde ise özel ödülün sahibi oldu.



Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)