Reflection Serisi Doğanın Pozitif Enerjisini Yansıtıyor

Çevre dostlu ürünler geliştiren Kastamonu Entegre, tüketicinin değişen alışkanlık ve ihtiyaçlarını gözeterek ürettiği markalarına bir yenisini ekliyor. Doğadan ilham alan Reflection Serisi, 5 farklı yüzey ve zengin renk seçeneklerinden oluşurken, yaşam alanlarına doğallık, kalite ve sıra dışı bir estetik kazandırıyor.

Sektördeki en geniş ürün yelpazesine sahip Kastamonu Entegre’nin mobilya sektörüne yönelik melamin kaplı ürünler için geliştirdiği Reflection Serisi, doğadan ilham alarak, doğanın pozitif enerjisi ve sonsuz desenlerini en doğru renkler ve yüzeylerle yansıtma özelliği ile farklılaşıyor. 5 farklı dokudaki yüzey ve 65 farklı desene sahip düz renk, fantezi ve ahşap dekorların oluşturduğu zengin kombinasyonlar, koleksiyonun gücünü artırıp yansımanın tamamlanmasını sağlıyor. 

Mattan parlağa doğru uzanan doğal yapısıyla öne çıkan Stone Yüzey, mermer desenlerin gerçekçi bir dokuyla sunumu için özel olarak tasarlanırken, dokusu ve dinamik desenleriyle öne çıkan Geometrik Yüzey, modern tasarımlar için yenilikçi bir kapı aralıyor. 

Golf topunun üzerindeki dokudan yola çıkılarak tasarlanan Golf Yüzey, geçişli mat görünümü dokunma hissini harekete geçirirken, soft ve yarı mat dokusuyla Paint Yüzey, düz renklerde boya etkisi yaratıyor, modern renklerle mükemmel bir uyum yakalıyor. Doğal yapısı ve dokusuyla ağaç kaplama hissi ve görüntüsü veren Veneer Yüzey ise ahşabın dokusundan vazgeçmeyenlere hitap ediyor. 


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)