Yol ve Köprü İnşşatında Etkin Çözüm Austrothem GeoBlock

Austrotherm Türkiye’nin geoBLOCK isimli yeni ürünü 2.Karayolları, Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarında büyük ilgi gördü!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı himayelerinde, Karayolları Genel Müdürlüğü’nün teknik desteği ile Yollar Türk Milli Komitesi tarafından düzenlenen 2.Karayolları, Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı 24-26 Mayıs 2017 tarihleri arasında Ankara Congresium’da gerçekleştirildi.

Fuara ilk defa katılan Austrotherm Türkiye  Austrotherm’in İnşaat mühendisliği uygulamaları için lanse ettiği Austrotherm geoBLOCK isimli yeni ürünü ve mühendislik hizmeti var. Austrotherm Türkiye’nin bu yeni ürünü ile amacı otoyol ve ilgili sanat yapılarının inşaatlarında EPS blok kullanımı ile ilgili farkındalık yaratmak ve bu gibi projeler için verimli, etkin ve ekonomik çözümler sunabilmektir.

  
Geçtiğimiz Nisan ayında uygulaması tamamlanan Üsküdar-Acıbadem Otoyol-Bağlantı yolu projesinde Austrotherm’in EPS Blok ürünü olan geoBLOCK’ların kullanımının anlatıldığı filmde uygulama detayları sektör profesyonellerine anlatıldı. Ayrıca, karayolu inşaatlarında EPS Blok kullanımının canlandırıldığı maket üzerinden de ziyaretçilere sunum yapıldı.


 



Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)