Geberit Piave ve Brenta ile Üst Düzey Hjyen

Londra merkezli Christoph  Behling tasarım stüdyosu tarafından tasarlanan fotoselli bataryaları Piave ve Brenta ile Geberit; el yıkama süresini üst düzey hijyenle taçlandırmanın yanı sıra kullanıcısını maksimum konforla buluşturuyor.

Geberit, inovasyon bakış açısının dışa vurumu olan fotoselli batarya sistemleriyle yaşam alanlarını yenilikçi çözümlerle buluşturmaya devam ediyor. İnce ve zarif olmasının dışında sağlamlığıyla da göze çarpan Piave ve Brenta bataryaları, hem ankastre hem de tezgah üstü modelleriyle mekanların gereksinimlerine göre çözümler sunuyor.

Geberit, Piave ve Brenta bataryaları ile 7/24 çalışan mekanları işlevsel ve güvenilir ürünlerle buluşturuyor. Her tür lavabo tasarımıyla rahatlıkla uyum sağlayabilen ve ankastre kullanımı için 170 ve 220 mm’lik ölçüleriyle kullanıcısının beğenisini kazanan Piave ve Brenta, incelik, zariflik ve sağlamlığının yanı sıra hızlı ve hatasız olarak montaj yapılabilme özellikleriyle de ön plana çıkıyor.

Üst düzey performans, kolay bakım…

Çekici bir fiyat-performans dengesinin yanı sıra kullanıcısına sunduğu enerji ve su tasarrufuyla da öne çıkan Geberit fotoselli bataryalar, elektrikli, pilli ve dinamolu olmak üzere üç farklı güç kaynağı seçeneğiyle takipçileriyle buluşuyor. Kızılötesi sensörü hariç, kontrol kutusu, miks, valfler ve güç kaynağı gibi parçalarını 14 cm x 14 cm'lik bir kontrol kutusuna yerleştirildiği fotoselli bataryalar için Geberit; batarya sisteminin kolay ve güvenli bir şekilde montajını sağlamak için bünyesinde Geberit Duofix sistemine de yer veriyor. Ayrıca Geberit, kanıtlanmış sistem teknolojisi sayesinde güvenilir bir şekilde bataryayı ve lavaboyu duofix montaj elemanına sabitleme olanağı sunduğu gibi kullanıcısını yüksekliğini de ayarlama seçeneğiyle buluşturuyor.  Bu sistem bataryanın tam olarak hizalanmasını (dikey ve yatay olarak) ve sağlam bir şekilde sabitlenmesini sağlamasının yanı sıra hataları da minimize ediyor. 



Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)