Duvarlara Özgürlük Getiren Boya: Alligatör Chalky

Farklı bakış açısı ile iç mekânlarda dekoratif ve fonksiyonel çözümler sunan Alligator Boya, Alligator Chalky Kara Tahta Boyası ile yüzeyleri yazı tahtası haline çevirerek, tebeşirle yazılmaya ve kolayca silinmeye uygun hale getiriyor.

Yenilikçi ürünleri ve üstün kalitesiyle sektöre yön veren Alligator Boya, boya kavramını dekoratif bir kulvara taşımaya devam ediyor. İç mekânlarda farklı tekniklerin ve çözümlerin yer aldığı alternatif bir dünya sunan Aligator Boya, yeni ve fonksiyonel ürünlerini piyasaya sunuyor.

Farklı bakış açısı ile daha nitelikli ve prestijli ürünlere arzu duyan tüketicilerin ihtiyaçlarını karşılayan Alligator Boya, serinin ilk ürünü olan su bazlı Alligator Chalky Kara Tahta Boyası ile yüzeyleri yazı tahtası haline çevirerek, tebeşirle yazılmaya ve kolayca silinmeye uygun hale getiriyor. 

Siyah renkli olan ve 2 kat halinde uygulanan Alligator Chalky Kara Tahta Boyası, kafe ve restoran menülerinden okullara, çocuk odalarından mutfak ve ofislere kadar geniş bir kullanım alanı yaratıyor. Kullanıma hazır olan ve sadece homojen hale gelinceye kadar yavaşça karıştırılan Alligator Chalky Kara Tahta Boyası, uygulama yapılacak yüzeylerin yağ, kir ve benzeri boya kalıntılarından arındırılmasından sonra fırça veya rulo ile 2 - 3 kat halinde uygulanıyor. Duvar dışında, uygun astarlar ile birlikte ahşap vb. farklı yüzeylerde de kullanılabiliyor.

Alligator Chalky dekoratif boya üzerinde kullanılan tebeşirin tahta silgisi ile silinmesi ve yüzeyin tamamen temizlemesi için de nemli bir bezle bastırmadan işleminin uygulanması öneriliyor. Alligator Chalky Kara Tahta Boyası 2,5 ve 0,75 litre olarak satılıyor.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)