Hekim Yapı Ankara' da Sektör Profesyonelleri ile Buluştu

Hekim Yapı A.Ş. 16 Kasım 2017 Çarşamba günü Ankara Green Park Otel' de gerçekleştirilen Ürün Tanıtım  Semineri' nde inşaat ve yapı sektörü profesyonelleri ile buluştu.

Ülkemizin ve yakın coğrafyanın ilk otoklavlı fibercement doğal çimento levha üreticisi olan Hekim Yapı kurulduğu günden beri (2001) yapı sektörüne endüstriyel ve sanayi yapıları dahil tüm yaşam ve kullanım  alanlarında hızlı üretime yönelik üstün kaliteli, klasik ve kültürel özgünlüğe sahip yapı, yapı kaplama ve yalıtım ürünleri üretmektedir. Hekim Yapı A.Ş., özellikle iç ve dış cephe kaplama malzemesi olarak kullanılan HekimBoard levhalar; izolasyonlu sandviç duvar ve cephe panelleri olarak kullanılan HekimPanel; ısı yalıtım levhaları ve enjeksiyon ürünleri (EPS) olarak kullanılan HekimPor ve ön üretimli prefabrike yapıların EPS yalıtımlı HekimBoard hazır yapı duvar panelleri olarak kullanılan HekimPan Hekim Yapı A.Ş.’nin üretimini gerçekleştirdiği ana ürünlerdir.

Seminere, Hekim Yapı Genel Koordinatör Yardımcısı Özge Hekim, Pazarlama ve Satış Koordinatörü Abdullah Yaylı, HekimBoard Pazarlama ve Satış Müdürü Aysun Ecin, Hekim Yapı çalışanları, bayileri, inşaat ve yapı sektörünün  profesyonelleri katıldı.

Toplantıda Hekim Board Pazarlama Müdür Yardımcısı Arda Gül ürün tanıtım sunumunu gerçekleştirdi. Sunumda, HekimBoard levhaların üretim aşamaları, malzemelerin özellikleri ve çeşitleri üzerinde durulurken, HekimBoard ürününün tercih edilme sebepleri ve uygulama esasları konularında bilgiler verildi.

Sunum özellikle Ankara' da gerçekleştirilen uygulama örnekleri hakkında bilgi verilmesi  ve  soru- cevap kısmı ile sonlandırıldı.

Katılımcılar, toplantı salonunda bulunan fibercement levhaların sergilendiği alandaki ürünleri inceleme imkânı bularak, yetkililerden teknik bilgi aldılar.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)