GYODER Gelişen Kentler Zirvesi Raporu Açıklandı

GYODER’in, Antalya Büyükşehir Belediyesi 2017'de ikincisini gerçekleştirdiği Gelişen Kentler Zirvesi Antalya Sonuç Bildirgesi açıklandı.

Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu GYODER, Gelişen Kentler Zirvesi-Antalya’nın Sonuç Bildirgesi’ni açıkladı. Zirvede ortaya çıkan tespitler ve bu tespitlere yönelik çözüm önerilerinin sıralandığı Sonuç Bildirgesi açıklandı.

Turizmin başkenti Antalya’nın, bir şehir olarak değil, marka olarak yönetilmesi gerektiği GYODER Gelişen Kentler Zirvesi-Antalya’nın Sonuç Bildirgesi'nde vurgulandı. 

Şehirleri dönüştürüp geliştirirken, sonuçlar kadar süreçleri de yönetebilmenin, yatırımlarda doğru hedefler koymayı ve bu hedeflere ulaşmayı kolaylaştırdığının belirtildiği Sonuç Bildirgesi’nde, akıllı şehirler yaratmak ve yaşam kalitesini yükseltmek adına, yönetimlerin vizyoner bakış açısı ile hareket etmesi ve toplumu doğru yönlendirmesinin çok önemli olduğuna dikkat çekildi.

Gayrimenkul sektörünün çatı örgütü GYODER’in, Antalya Büyükşehir Belediyesi iş birliği ile 13-14 Aralık 2017 tarihlerinde düzenlediği ‘Gelişen Kentler Zirvesi-Antalya; iş dünyası ve gayrimenkul sektörünün temsilcileri, yatırımcılar ve uzmanların katılımıyla gerçekleşti. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Doç. Dr. Feyzullah Yetgin’in açılış konuşmalarını yaptığı Zirve’de TEB Bireysel Bankacılık Satış Grup Direktörü Tuğbay Kumoğlu, gayrimenkul sektörü ve bankacılık üzerine değerlendirmelerini katılımcılarla paylaştı. GYODER İcra Kurulu Üyesi ve Kentsel Dönüşüm Komitesi Başkanı Aziz Yeniay’ın moderatörlüğünü yaptığı ‘Antalya’da Yatırım Yapmak’ konulu oturumda ise Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, Sembol İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fettah Tamince, İsvan Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ömer İsvan, Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Mehmet Urcu ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Feridun Uyar Antalya’yı tüm yönleriyle masaya yatırdı.

Sur Yapı’nın zirve sponsoru, Halk GYO’nun stratejik ortak, Kuzu Grup’un ana sponsor, REIDIN’in rapor sponsoru ve Sabah Gazetesi’nin ana basın sponsoru olduğu zirvede; ayrıca kente ışık tutacak güncel bilgiler içeren ‘Antalya İli Yatırım Alanları Vizyon Raporu’ REIDIN CEO’su Kerim Bertrand tarafından katılımcılarla paylaşıldı.

Genel olarak gayrimenkul ve turizm sektörü başta olmak üzere, Antalya’nın potansiyel yatırım olanaklarının ve kruvaziyer turizmin gelişmesine yönelik gerçekleştirilen yatırımların değerlendirildiği zirvede ortaya çıkan tespitler ve bu tespitlere yönelik çözüm önerilerinin sıralandığı Gelişen Kentler Zirvesi-Antalya’nın Sonuç Bildirgesi’nde şu başlıklar öne çıktı:



Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)