Ege Seramik Unicera Hazırlıklarını Sürdürüyor

Türkiye’nin en büyük ihtisas fuarı kabul edilen UNICERA İstanbul Seramik, Banyo, Mutfak Fuarı bu yıl 27 Şubat – 3 Mart tarihlerinde CNR Expo’da kapılarını açmaya hazırlanıyor. Yıllardır sektöründe trendleri takip eden değil yaratan firma olma iddiasını koruyan Ege Seramik, fuar çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. 

Merakla beklenen fuar için Ege Seramik Genel Müdürü Göksen Yedigüller, ‘’ Unicera Fuarı hazırlıklarına hızlı bir giriş yaptık. Yıllardır aynı heyecan ve azimle tasarım sürecimize devam ediyoruz. Bizim Ege Seramik olarak en büyük iddiamız portföyümüzde herkesin beğenebileceği en az bir ürün bulabileceği. Bu sebeple portföyümüzü sürekli yenileyerek geniş ve dinamik tutuyoruz. Yılda iki kere Unicera ve Cersaie Fuarlarında yeni serilerle portföyümüzü güncelliyoruz. Bu Unicera Fuarı’nda da diğerlerinde olduğu gibi 30’ a yakın yeni serimizin Spring 2018 Collection adı altında lansmanını gerçekleştireceğiz. Yeni ürünlerimizle trendlerin takipçisi değil, öncüsü ve yaratıcısı olduğumuzu bir kere daha ispatlayacağız.’’ dedi.

Geçtiğimiz yıl Unicera’nın hem iç Pazar hem de ihracat müşterisi açısından çok verimli geçtiğini, sektör ileri gelenlerinin ilgisinden çok memnun kaldıklarını belirten Yedigüller, aynı performansı bu yıl da beklediklerini belirtti. 


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)