Mobilya ve Dekorasyon Alışveriş Merkezi Perakendecilerle Buluştu

Kapılarını ziyaretçilere açmaya hazırlanan Home City Pendik mobilya ve dekorasyon alışveriş merkezi 6 Mart Salı günü AVM’de düzenlenen davette 100’ü aşkın perakendeciyle buluştu. 26 Nisan’da resmi açılışı yapılacak olan Home City Pendik AVM, başta mobilya ve dekorasyon olmak üzere bir evin ihtiyacı olan her şeyi tek bir çatı altında toplayacak. 500 milyon TL yatırımla Evra Group ve Has Grubu tarafından hayata geçirilen Home City Pendik‘in kiralama ve yönetimini JLL Türkiye üstlendi. Lansmanda AVM ile ilgili bilgi veren JLL Türkiye Ülke Başkanı Avi Alkaş, “Türkiye’nin ilk mobilya ve dekorasyon AVM’si olma özelliğini taşıyan Home City Pendik, ev dekorasyon sektörünü, organize perakende modelinden modern bir alışveriş merkezine dönüştüren örnek ve öncü bir proje olacak” dedi.

Home City Pendik ile mobilya ve dekorasyon sektöründe yepyeni bir başlangıç yapıldığını belirten JLL Türkiye Ülke Başkanı Avi Alkaş, “Sektörde artık sadece bir mevsim değil; her mevsim hareketliliğin yaşanacağı bir yenilik dönemi geliyor. “Uzmanlaşmış AVM” projelerinin ilk örneklerinden olan Home City Pendik, ziyaretçilere aradıkları tüm ürünleri AVM rahatlığında bir arada sunmasının yanı sıra, mobilya ve dekorasyon markalarını da AVM’lerde bulmakta zorlandıkları geniş mağaza alanlarına kavuşturuyor” diye konuştu.

Yeni Alışveriş ve Yaşam Merkezi; Home City Pendik 

Otoparkı ile birlikte 90 bin metrekare kapalı alana sahip olan Home City Pendik AVM, ev tekstili, züccaciye, halı, perde ve aydınlatma markalarında pek çok seçeneği bir araya getirerek yeni evlenecek çiftlerin, mevcut evini yeniden dekore etmek isteyenlerin ve yeni ev sahiplerinin tüm ihtiyaç ve beklentilerini karşılayabilecek kapasitede tasarlandı. Pendik Tem Bağlantı Yolu Üzeri ve Sabiha Gökçen Havalimanı karşısında yer alan AVM’den Sabiha Gökçen Havalimanı’na sürekli ücretsiz shuttle imkânı sunulacak. Yaklaşık 120 mağazanın yer alacağı AVM’de ortalama 1500 kişi istihdam edilecek. Mobilya ve ev dekorasyonu mağazalarının yanında, yeme-içme alanları ve çocuk oyun alanıyla da dikkat çeken Home City Pendik, keyifli bir ‘Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ olmayı hedefliyor.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)