VakıfBank Genel Müdürlüğü Tesis Yönetimi İhalesini RGM Turkey Kazandı

 Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O.'nun Ümraniye'deki Genel Merkez kompleksinin teknik tesis yönetimi için açılan ihaleyi RGM TURKEY kazandı.

VakıfBank'ın Yeni Genel Merkezi

Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O.'nun İstanbul Ümraniye'deki yeni Genel Merkez kompleksinin teknik hizmetleri için açılan tesis yönetimi ihalesinin kazananı RGM TURKEY oldu. Geçtiğimiz yıl hizmete giren yapının tüm teknik alt yapısının yönetimi, bakımı ve diğer uygulamaları RGM TURKEY tarafından gerçekleştirilecek. Toplamda 42.000m2 kapalı alana sahip, 25 ve 15 katlı iki binadan oluşan kompleksin teknik yönetimi toplamda 13 kişilik bir ekip tarafından yürütülecek.

Tesis Yönetimi Hizmeti Alan İlk Kamu Binası 

Bankaların kalbi sayılan genel merkezleri ise güvenlik ve teknik noktalarında en hassasiyet gösterilen hususlar durumunda. Türkiye'de ise ilk defa bir kamu bankası genel merkez yapısının teknik hizmetlerini bir tesis yönetimi şirketine delege ediyor.

Özel sermayeli mevduat bankalar genellikle kendi iştirakleri ile tesis yönetimini gerçekleştirirken kamu bankaları kendi insan kaynakları ile bu ihtiyacı karşılıyor. Uluslararası tesis yönetimi tecrübesi ile RGM TURKEY bir kamu bankasına tesis yönetimi hizmeti veren ilk tesis yönetim firması olmayı başardı.

Özel Tesis Yönetimi Yazılımı VakıfBank'ın Hizmetinde

Tesis yönetimi sektörü genel trend doğrultusunda giderek dijitalleşen sektörlerden biri ve RGM Group bu sürecin sektör liderlerinden. RGM Group için Amerika'da geliştirilen PLANON uluslararası çerçevede yenilikçi ve özel bir tesis yönetimi aracı olarak öne çıkıyor. Tüm teknik altyapıyı gözlemleyen, süreçleri raporlayan ve Alman Makine Mühendisleri Odası tarafından belirlenen prosedürlere göre uygulama sağlayan PLANON sistemi Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. Genel Merkezi'nin teknik yönetiminde dijital altyapıyı oluşturacak.

RGM Group her geçen yıl Tesis Yönetimi şirketleri arasındaki yerini daha da yukarı taşıdı. 20 yıldan uzun süredir Almanya merkezli olarak faaliyet gösteren RGM Group'un Türkiye branşı olan RGM TURKEY, 2010 yılında beri Türkiye'de faal durumda. İstanbul merkezli RGM TURKEY'nin Ankara'da Bölge Müdürlüğü bulunuyor.

Tesis Yönetiminin ''Maestro''su 

RGM TURKEY üniversiteler, rezidanslar, karma projeler, şirket yönetim merkezleri, endüstriyel tesisler, hastaneler gibi tesislere entegre tesis yönetimi çerçevesinde teknik, temizlik, güvenlik, peyzaj, resepsiyon ve konsiyaj hizmetleri ile proje danışmanlığı, enerji yönetimi, atık yönetimi gibi özel uzmanlık gerektiren destek hizmetleri sunuyor.

Global ölçekte biriktirdiği know-how'ı ile hizmet verdiği LEED ve BREEAM gibi sertifikalara sahip Yeşil tesislerin hizmetinde uluslararası arenada da öne çıkıyor.

Sunduğu uluslararası standartlarda entegre tesis yönetimi tecrübesi ile gayrimenkule "değer katan" RGM TURKEY, dijital altyapısı ve entegre tesis yönetiminin tüm bileşenleri üzerindeki hakimiyeti ile tesis yönetiminin "maestro"su olarak öne çıkıyor. Türkiye'de toplamda 1.322.000 m2'yi geçen proje alanında 230 yetkin personeli ve 350 çözüm ortağı çalışanı ile İSO 9001:2008 ve OHSAS 18001 standartlarında hizmet veriyor.



Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)